Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Κλειστό το μπαρ που βρέθηκε η Γεωργία την Πρωτοχρονιά

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Κλειστό το μπαρ που βρέθηκε η Γεωργία την Πρωτοχρονιά

Το καφέ μπαρ στη Θεσσαλονίκη μπήκε από την αρχή στο στόχαστρο για τη σχέση του υπεύθυνου εκεί με την υπόθεση του βιασμού της Γεωργίας

Η υπόθεση του βιασμού της 24χρονης Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη, έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο με χιλιάδες κόσμου να συμπαραστέκονται στην κοπέλα είτε μέσω των social media είτε και με κινητοποιήσεις στον δρόμο.

Την ίδια στιγμή το γνωστό καφέ μπαρ της Θεσσαλονίκης παραμένει εδώ και μέρες με σβηστά φώτα και κατεβασμένα ρολά, όπως αναφέρει το GRTimes. Το συγκεκριμένο μπαρ βρέθηκε η Γεωργία την παραμονή της Πρωτοχρονιάς όπου και κλήθηκε στο πάρτι της σουΐτας του ξενοδοχείου από τον υπεύθυνο του καταστήματος.

Συνθήματα στα τζάμια του μπαρ

Να σημειωθεί δε, ότι κατά τις πρώτες ώρες της υπόθεσης στα τζάμια του εν λόγω καταστήματος είχαν γραφτεί συνθήματα ενάντια στους βιασμούς και την πατριαρχία, ενώ από τις αρχές της εβδομάδας συλλογικότητες και οργανώσεις, φεμινιστικές και μη βρέθηκαν έξω από το καφέ προκειμένου να διαδηλώσουν και να σταθούν στο πλευρό της 24χρονης Γεωργίας.

Στο πλαίσιο αυτό και υπό το βάρος των εξελίξεων, οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να το κρατήσουν κλειστό, χωρίς κανείς να γνωρίζει πότε θα ανοίξει.>

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ