Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Νέα πρόσωπα – κλειδιά αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση – Οι κρίσιμες καταθέσεις

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Νέα πρόσωπα – κλειδιά αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση – Οι κρίσιμες καταθέσεις

Οι κρίσιμες μαρτυρίες τριών γυναικών και ενός άνδρα που ήταν καλεσμένοι στο πάρτι της σουίτας 602...

Τα όσα είδαν και έζησαν στη σουίτα του ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια του πρωτοχρονιάτικου πάρτι θα κληθούν να καταθέσουν τα άτομα που βρέθηκαν εκεί.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το MEGA, ιδιαίτερη σημασία αποκτούν οι καταθέσεις τεσσάρων έως πέντε ατόμων, εκ των οποίων τρεις γυναίκες, που βρέθηκαν στο εν λόγω πάρτι και οι οποίοι μέχρι στιγμής δεν έχουν εμφανιστεί να καταθέσουν.

Οι ανακριτικές αρχές θα καλέσουν το σύνολο των ατόμων που βρέθηκαν την Πρωτοχρονιά στο συγκεκριμένο δωμάτιο, προκειμένου να λάβουν πληροφορίες για τις κινήσεις της 24χρονης Γεωργίας, αλλά και των τεσσάρων ανδρών που βρίσκονται στο μικροσκόπιο των ερευνών.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ιδιαίτερα κρίσιμες είναι οι καταθέσεις τριών γυναικών και ενός άνδρα που έμειναν στο χώρο του πάρτι μέχρι το τέλος του, ενώ θα κληθούν να απαντήσουν και στο ερώτημα αν η Γεωργία μετά την αποχώρησή της, επέστρεψε στο χώρο του πάρτι ή να πήγε κατευθείαν στο δωμάτιό της.

Δείτε αναλυτικά το ρεπορτάζ του MEGA

Μίλησε ξανά για τη νύχτα της φρίκης

Σημειώνεται ότι παρουσία ψυχολόγου κατέθεσε επί δύο ώρες η 24χρονη Γεωργία, η οποία καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού, τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, μέσα σε σουίτα γνωστού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης.

Η 24χρονη «κατέθεσε τα όσα κτηνώδη βίωσε μέσα στη σουίτα» δήλωσε σε δημοσιογράφους ο δικηγόρος της, Θανάσης Ζιώγας, ασκώντας εκ νέου κριτική στις Αρχές για το γεγονός ότι ακόμη δεν έχουν βγει τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

«Η Γεωργία εμφανίστηκε και πάλι στην ανακρίτρια με θάρρος και είπε τα όσα κτηνώδη βίωσε μέσα στη σουίτα το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Επιβεβαιώσαμε όσα η Γεωργία κατέθεσε στις προηγούμενες καταθέσεις της και συμπληρωματικά προσκόμισε αποδεικτικά στοιχεία για όσα ισχυρίστηκε την προηγούμενη φορά. Δηλαδή τυπωμένα μηνύματα και κλήσεις που επιβεβαιώνουν τις κινήσεις της: Ότι κατέβηκε από το ξενοδοχείο, ξανανέβηκε, κλπ. Αυτά τα στοιχεία δείχνουν ότι η Γεωργία δεν είπε αντιφάσεις» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ζιώγας.

«Σήμερα είναι Παρασκευή και σας είχα πει ότι έχω εμπιστοσύνη σε όλες τις Αρχές και περιμέναμε ότι σήμερα θα έχουμε νέα για τις τοξικολογικές, όμως σήμερα δεν υπάρχουν. Εμπιστευόμαστε τις Αρχές όμως εδώ κάτι δεν πάει καλά, κάτι καθυστερεί» συμπλήρωσε.

Έσπευσε, δε, να σημειώσει πως «η η οποία καθυστέρηση θα επιβεβαιώσει όσα λέει η ιατροδικαστική εξέταση. Το θέμα το θέσαμε και η ανακρίτρια δεσμεύτηκε ότι θα πιέσει προς αυτήν την κατεύθυνση».

Τα αποδεικτικά στοιχεία που κατέθεσε

Ακόμα, σύμφωνα πάντα με τον δικηγόρο της, η κοπέλα δεν άλλαξε την αρχική κατάθεση της στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση και προσκόμισε SMS και άλλα αποδεικτικά στοιχεία που θα διευκολύνουν την έρευνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ