Εκτός εκπομπής ο Γιώργος Παπαδάκης! (Vid)

Εκτός εκπομπής ο Γιώργος Παπαδάκης! (Vid)

«Θύμα» της κακοκαιρίας «Ελπίδα» ο παρουσιαστής

Εκτός εκπομπής του ΑΝΤ1 ο Γιώργος Παπαδάκης! Η έντονη χιονόπτωση που έφερε η κακοκαιρία «Ελπίδα» στην Αττική, ήταν η αίτια για την οποία ο παρουσιαστής δεν κατάφερε να φτάσει στο στούντιο της εκπομπής. Ενώ, πανικός επικράτησε στον ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Παπαδάκη, με τον γνωστό παρουσιαστή να τσακώνεται χθες Δευτέρα 24/1 άγρια με δικηγόρο στον αέρα.

«Ξέσπασμα» από τον Γιώργο Παπαδάκη: «Είναι απαράδεκτο»!

Σε ένα «ξέσπασμα» προχώρησε ο Γιώργος Παπαδάκης δημόσια μέσα από την εκπομπή του, με τον ίδιο να στέλνει σαφές μήνυμα για μια υπόθεση, που απασχολεί τα τελευταία χρόνια το πανελλήνιο.

Συγκεκριμένα, συγκλονιστική ήταν η παρέμβασή του για το θέμα των διώξεων δημοσιογράφων για την υπόθεση της Novartis.

Η παρέμβαση του παρουσιαστή

Ο δημοσιογράφος, για τον οποίο παράλληλα έγιναν γνωστά τα δυσάρεστα, τοποθετήθηκε ξεκάθαρα και χωρίς περιστροφές, στην ερώτηση που του έκανε ο Γιώργος Κατρούγκαλος για την συγκεκριμένη υπόθεση, όπου αντί να διώκονται όσοι ζημίωσαν το δημόσιο με τις πράξεις και τις παραλείψεις τους, διώκονται αυτή που αποκάλυψαν το σκάνδαλο.

«Η δικαίωση (των δημοσιογράφων) θα είναι η αποθέωση της δημοσιογραφίας», είπε χαρακτηριστικά.

Όταν αυτό ακούγεται από έναν δημοσιογράφο τέτοιας εμβέλειας, ο οποίος μάλιστα εργάζεται σε ένα μέσο που μόνο αντικυβερνητικό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, έχει τεράστιο ειδικό βάρος.

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ