Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Η κυβέρνηση «αδειάζει» Πατούλη και Στυλιανίδη για το «φιάσκο» του κρατικού μηχανισμού

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Η κυβέρνηση «αδειάζει» Πατούλη και Στυλιανίδη για το «φιάσκο» του κρατικού μηχανισμού

«Προφανώς και δεν είμαστε ικανοποιημένοι» είπε ο κ. Οικονόμου αναφερόμενος στην ανταπόκριση του κρατικού μηχανισμού...

Αιχμές για τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, αλλά και για τον υπουργό κλιματικής κρίσης, Χρήστο Στυλιανίδη άφησε με δηλώσεις του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, σχετικά με τα προβλήματα που προκάλεσε η κακοκαιρία «Ελπίδα».

Μιλώντας στον Alpha, αφού ζήτησε για ακόμη μία φορά συγγνώμη, σημείωσε ότι ο κρατικός μηχανισμός δεν λειτούργησε όπως έπρεπε.

«Προφανώς και δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση του μηχανισμού» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Οικονόμου και επανέλαβε πως από την πρώτη στιγμή διαπιστώθηκε αδυναμία συντονισμού, καθώς πολλά πράγματα όπως είπε δεν έγιναν σωστά.

Οι δρόμοι οι οποίοι είναι στην ευθύνη του κράτους δεν είχαν προβλήματα, τόνισε με εξαίρεση την Αττική Οδό, ενώ σε ερώτηση για τα προβλήματα σε κεντρικές αρτηρίες στην Αττική απέφυγε να απαντήσει ευθέως δείχνοντας… ως υπεύθυνο την περιφέρεια Αττικής.

Ο κ. Οικονόμου πάντως ανέφερε ότι υπήρξε γρήγορη αποκατάσταση ζημιών και ηλεκτροδότησης.

Για την διαδικασία αποζημίωσης των εγκλωβισμένων στην Αττική Οδό ανέφερε ότι άμεσα θα προσδιοριστεί η διαδικασία με τη συνδρομή και της τεχνολογίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ