Υπουργείο Παιδείας: Aποσύρει το πρόγραμμα με τις θεωρίες περί «αγέννητου παιδιού» μετά το σάλο

Υπουργείο Παιδείας: Aποσύρει το πρόγραμμα με τις θεωρίες περί «αγέννητου παιδιού» μετά το σάλο

Τα βίντεο είχαν αρχικά πάρει έγκριση από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής, το οποίο υπάγεται στο υπουργείο Παιδείας και είχαν θέμα την «Προγεννητική Αγωγή».

Στην ανάκληση του προγράμματος του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου «Ελληνική Εταιρεία Προγεννητικής Αγωγής» προχώρησε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΙΕΠ μετά τις αντιδράσεις που που προκλήθηκαν με τη θεματολογία τριών βίντεο που είχαν σταλεί από την Ελληνική Εταιρεία Προγεννητικής Αγωγής, για προβολή στα Γυμνάσια όλης της χώρας.

Τα βίντεο είχαν αρχικά πάρει έγκριση από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής, το οποίο υπάγεται στο υπουργείο Παιδείας και είχαν θέμα την «Προγεννητική Αγωγή», αλλά ουσιαστικά αναπαρήγαγαν τη θεωρία του «αγέννητου παιδιού», που υποστηρίζει ότι η ζωή του βρέφους αρχίζει με τη σύλληψη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΙΕΠ:

Ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής Γιάννης Αντωνίου ανακοινώνει ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του ΙΕΠ αποφάσισε την ανάκληση της έγκρισης του Εκπαιδευτικού Προγράμματος του Mη Kερδοσκοπικού Σωματείου «Ελληνική Εταιρεία Προγεννητικής Αγωγής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ