Χονγκ Κονγκ: Ιδιωτικά τζετ μόνο για κατοικίδια

Χονγκ Κονγκ: Ιδιωτικά τζετ μόνο για κατοικίδια

Τα κατοικίδια στο Χονγκ Κονγκ, ταξιδεύουν όχι με κάτι λιγότερο από ιδιωτικά τζετ!

Στον απόηχο του Covid-19, πολλοί άνθρωποι αποφάσισαν να εγκαταλείψουν την υπερσύγχρονη μητρόπολη και να πάρουν μαζί τους τα κατοικίδια τους.

Ως αποτέλεσμα, ιδιωτικές αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν αφιερωμένες «πτήσεις για κατοικίδια», όπως αναφέρει το CNN.

Η έξοδος οφείλεται κυρίως στους αυστηρούς κανόνες καραντίνας του Χονγκ Κονγκ. Στην πραγματικότητα, περισσότερο από το 40 τοις εκατό των ομογενών που ερωτήθηκαν από το Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο στο Χονγκ Κονγκ πέρυσι δήλωσαν ότι ενδέχεται να εγκαταλείψουν την πόλη και να μετεγκατασταθούν αλλού λόγω των δρακόντειων πολιτικών μέτρων της κυβέρνησης για τον Covid-19.

Η Top Stars Air, για παράδειγμα, είναι μια τέτοια ιδιωτική αεροπορική εταιρεία που εξυπηρετεί τα ταξίδια των τετράποδων (και όχι μόνο) κατοικίδιων από το Χονγκ Κονγκ.

Η ιδρύτρια και διευθύντρια Olga Radlynskaf είπε στο CNN ότι η αεροπορική εταιρεία έχει στραφεί στις ιδιωτικές πτήσεις για στελέχη επιχειρήσεων προς τις ομαδικές ενοικιάσεις για πτήσεις για κατοικίδια. Εκτιμά ότι η επιχείρηση μεταφοράς κατοικίδιων ζώων έχει αυξηθεί κατά 700 τοις εκατό από την αρχή της πανδημίας.

Με την επισφαλή θέση των εμπορικών αεροπορικών εταιρειών και την εκτεταμένη ακύρωση πτήσεων λόγω της παραλλαγής Omicron, τα ταξίδια με ιδιωτικό τζετ αποδεικνύονται πολύ πιο αξιόπιστα. Επιπλέον, οι ιδιωτικές αεροπορικές εταιρείες συνεργάζονται στενά με τους ιδιοκτήτες για να διασφαλίσουν ότι κάθε ζώο έχει τα σωστά χαρτιά, τον μεταφορέα και τους εμβολιασμούς, ενώ οι εμπορικές αεροπορικές εταιρείες έχουν γενικά αυστηρότερες πολιτικές σχετικά με το πώς τα κατοικίδια μπορούν να ταξιδεύουν και δεν είναι σε θέση να προσφέρουν τέτοιες πρακτικές υπηρεσίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ