Σοκαρισμένος ένας από τους φίλους του Άλκη: «Τυφλή δολοφονική ενέδρα, χάθηκε χωρίς λόγο»

Σοκαρισμένος ένας από τους φίλους του Άλκη: «Τυφλή δολοφονική ενέδρα, χάθηκε χωρίς λόγο»

Ένας από τους φίλους του 19χρονου Άλκη, που δολοφονήθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, μίλησε για τον θάνατο του και τόνισε ότι «έφυγε» χωρίς λόγο.

Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι ένας από τους φίλους του 19χρονου Άλκη που δολοφονήθηκε με οπαδικά κίνητρα λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, στην περιοχή της Χαριλάου, στη Θεσσαλονίκη.

Ο φίλος του αδικοχαμένου φίλαθλου του Άρη σε δήλωση του τόνισε ότι δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει ότι ο σκοτώθηκε ο Άλκης, ενώ ξεκαθάρισε πως πρόκειται για τυφλή δολοφονική ενέδρα.

Ο νεαρός δήλωσε χαρακτηριστικά: «Πρόκειται για τυφλή δολοφονική ενέδρα. Ο Άλκης ήταν δυο στενά έξω από το σπίτι του, χωρίς να φταίει σε τίποτα. Εμφανιστήκαν δύο παιδιά με μηχανές και ήρθαν άλλοι 15 από πίσω. Δε δίσταζε ποτέ να πει τίποτα. Όταν τον σταμάτησαν οι άγνωστοι και το ρώτησαν τι ομάδα είναι δε λογάριασε ούτε το τι κρατούσαν στα χέρια τους, ούτε το πόσοι ήταν. Είπε με περηφάνια ότι ήταν Άρης και αυτό ήταν αρκετό σήμερα για να βρίσκεται δύο μέτρα μέσα στο χώμα. Δεν είχε καμία σχέση με συνδέσμους αυτό το παιδί».

Ο φίλος του 19χρονου, φανερά ταραγμένος περιέγραψε στις κάμερες πώς γνωρίστηκε με τον αδικοχαμένο Άλκη αλλά και πότε ήταν η τελευταία φορά που τον είχε συναντήσει. «Τον γνώρισα στην Α’ Λυκείου», σημείωσε.

Μάλιστα εξέφρασε την αγανάκτηση του για τις δολοφονικές επιθέσεις σε βάρος ατόμων με οπαδικά κίνητρα. «Και γω Αρειανός είμαι αλλά τι σημαίνει αυτό; Θα βγαίνουμε και θα σκοτώνουμε με μαχαίρια επειδή κάποιος είναι άλλη ομάδα; Χάθηκε χωρίς λόγο, δεν τον ξέρανε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ