Αγριος ξυλοδαρμός παίκτη της Κ17 του Αρη – «Εσύ είσαι το σκουλήκι που φιλά το σήμα;»

Αγριος ξυλοδαρμός παίκτη της Κ17 του Αρη – «Εσύ είσαι το σκουλήκι που φιλά το σήμα;»

Πρωταγωνιστής 27χρονος οργανωμένος οπαδός του ΠΑΟΚ και γνωστός μπράβος της Θεσσαλονίκης. Σοκαριστικές αποκαλύψεις από τον πατέρα του παίκτη.

Ακόμα μία υπόθεση οπαδικής βίας στη Θεσσαλονίκη έρχεται στο φως της δημοσιότητας, με θύμα αυτήν τη φορά έναν 17χρονο, ο οποίος, μάλιστα, παίζει στην ομάδα νέων του Άρη και καταγγέλλεται πως ξυλοκοπήθηκε από χούλιγκαν!

Πρόκειται για περιστατικό, σύμφωνα με την ΕΡΤ, το οποίο σημειώθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν στο ντέρμπι των Κ19 ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ, ο 17χρονος μετά από γκολ που πέτυχε πήγε στον τηλεοπτικό φακό και φίλησε τη φανέλα.

Λίγες ημέρες αργότερα και ενώ ο νεαρός ήταν έξω από club στα Λαδάδικα, όπου είχε πάει με φίλους του, τον πλησίασαν επτά άτομα, μπράβοι όπως προέκυψε από νυχτερινά μαγαζιά της περιοχής και τον ρώτησαν εάν είναι «το σκουλήκι που σηκώνει τη φανέλα και φιλά το σήμα» και άρχισαν να τον χτυπούν.

Ο πατέρας του, που κατήγγειλε την επίθεση, ανέφερε πως το παιδί μεταφέρθηκε αιμόφυρτο στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης με κάταγμα στη μύτη και στο ζυγωματικό, αλλά και κάκωση το πρόσωπο, ενώ έχασε τις αισθήσεις του από τα χτυπήματα. Εμφανώς συγκλονισμένος είπε ότι ο δικός του γιος θα μπορούσε να είναι στη θέση του Άλκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ