Κυψέλη: Η 29χρονη ομολόγησε ότι έπαιζε βιντεοπαιχνίδια την ώρα που ο σύντροφός της σκότωνε το παιδί της

Κυψέλη: Η 29χρονη ομολόγησε ότι έπαιζε βιντεοπαιχνίδια την ώρα που ο σύντροφός της σκότωνε το παιδί της

Υποστήριξε, μιλώντας στους αστυνομικούς, ότι εκείνη δεν κατάλαβε τι έγινε, επειδή δεν ήταν μπροστά στη δολοφονία του γιου της - κάτι που η Αστυνομία δεν πιστεύει

Αποτροπιασμό προκαλούν οι πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη φρικιαστική δολοφονία ενός επτάχρονου παιδιού στην Κυψέλη.

Την ώρα που ο σύντροφός της σκότωνε τον ίδιο της τον γιο και, μάλιστα, με μαρτυρικό τρόπο, η ίδια, όχι απλώς δεν έκανε τίποτα για να σώσει το παιδί της, αλλά έπαιζε ατάραχη ηλεκτρονικά παιχνίδια στον υπολογιστή!

Αυτή την ανήκουστη αντίδραση της 29χρονης, την ώρα που ο αλλοδαπός εραστής της φίμωνε με μονωτική ταινία και έκοβε το νήμα της ζωής του άτυχου αγοριού, την ομολόγησε η ίδια στους αξιωματικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών μετά την σύλληψή της.

Η 29χρονη υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι εκείνη δεν κατάλαβε τι έγινε, επειδή δεν ήταν μπροστά στη δολοφονία του γιου της, αλλά έπαιζε… ηλεκτρονικά παιχνίδια – κάτι που η Αστυνομία δεν πιστεύει.

Το χρονικό της φρίκης

Όλα ξεκίνησαν το 2015. Τότε που η 29χρονη σήμερα Χ.Β.Μ., εγκαταλείφθηκε από τον επίσης Πολωνό σύζυγό της, ο οποίος έφυγε για την πατρίδα του αφήνοντας πίσω τα δύο του παιδιά: το 5χρονο τότε αγοράκι και το 7χρονο τότε κοριτσάκι.

Η νεαρή μητέρα προχώρησε γρήγορα στην επόμενη σχέση Πολωνό οικοδόμο, ο οποίος, όπως παραδέχθηκε στην Αστυνομία, χρησιμοποιούσε απάνθρωπες μεθόδους για να τιμωρεί τα παιδιά, όταν δεν ήταν φρόνιμα ή δεν πειθαρχούσαν στις εντολές του, όπως ξύλο, ορθοστασία και ασιτία, με τον ίδιο να υποστηρίζει πως το παιδί δεν έδειχνε σεβασμό στη μητέρα του…

Έτσι, το 2017 ο άνδρας, που ήταν χρήστης ναρκωτικών και κατανάλωνε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, σκότωσε το 7χρονο αγοράκι, ενώ ένα χρόνο αργότερα, το 2018, το κοριτσάκι της «οικογένειας» πήγε στο σχολείο άγρια κακοποιημένο, με αποτέλεσμα οι δάσκαλοι να ενημερώσουν την Εισαγγελία Ανηλίκων και το παιδί να δοθεί σε ανάδοχη οικογένεια.

Δείτε βίντεο του «Πρώτου Θέματος» από το κολαστήριο της Κυψέλης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ