Επίδομα-λαχνός 422 ευρώ: Χιλιάδες δικαιούχοι – Η διαδικασία για να το πάρετε

Επίδομα-λαχνός 422 ευρώ: Χιλιάδες δικαιούχοι – Η διαδικασία για να το πάρετε

Επίδομα: Πρόκειται πραγματικά για ένα επίδομα… τζόκερ, το οποίο περιλαμβάνει χιλιάδες δικαιούχους δικαιούχους. Χορηγείται από τον ΟΠΕΚΑ. Ποια η διαδικασία.

Το επίδομα ύψους 422 ευρώ μπορούν να το εισπραξουν χιλιάδες δεκάδες δικαιούχοι.

Το συγκεκριμένο επίδομα, είναι προνοιακό και το δίνει όπως και τα περισσότερα προνοιακά επιδόματα, ο ΟΠΕΚΑ.

Παρέχεται σε συγκεκριμένες κατηγορίες πολιτών, εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις. Η αξία του είναι 422,64 ευρώ ή αλλιώς 35,22 ευρώ το μήνα για 12 μήνες.

Αυτό είναι το «επίδομα Ομογενών» του ΟΠΕΚΑ.

Επίδομα: Ποιοι το δικαιούνται

Το Επίδομα Ομογενών το δικαιούνται άνω των 60 ετών.

Οι συμπληρώσαντες το 60ο έτος της ηλικίας ή ανίκανοι για εργασία οικονομικά αδύνατοι, οι οποίοι δεν έχουν ανιόντες ή κατιόντες που θα μπορούν να τους συντηρήσουν.

Οι οικονομικά αδύνατοι φοιτητές και σπουδαστές ανώτατων και ανώτερων Σχολών ως και επαγγελματικών Σχολών, ομογενείς από τις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης

και από την Κίνα που ήρθαν στην Ελλάδα μετά το έτος 1944 ή γεννήθηκαν στην Ελλάδα από γονείς ομογενείς ή έχουν γεννηθεί από πατέρα ή μητέρα ομογενή ως

και οι φοιτητές από τη Βόρειο Ήπειρο που κατέφυγαν στην Ελλάδα από τον Ελληνοϊταλικό πόλεμο και μετά γεννήθηκαν στην Ελλάδα από τον πιο πάνω πόλεμο ή έχουν γεννηθεί από πατέρα ή μητέρα βορειοηπειρώτη υπό την προϋπόθεση ότι φοιτούν κανονικά και πετυχαίνουν στις τμηματικές εξετάσεις.

Σημείωση: Οι δικαιούχοι υποχρεούνται να προσέρχονται με την ταυτότητα τους ή άλλο σχετικό έγγραφο στην υπηρεσία κάθε χρόνο με την υποβολή της φορολογικής δήλωσης και το εκκαθαριστικό του νέου έτους . Σε περίπτωση αδυναμίας μετακίνησης ή άλλου κωλύματος θα προσέρχεται ο νόμιμος εκπρόσωπος ή ο εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος του δικαιούχου.

Επίδομα: Διαδικασία:

Υποβολή απαιτούμενων δικαιολογητικών.
Έλεγχος δικαιολογητικών – συμπλήρωση φακέλου.
Διενέργεια Κοινωνικής έρευνας.
Έκδοση Απόφασης .

Σε περίπτωση εγκριτικής απόφασης, εγγραφή στο Μητρώο & στις καταστάσεις πληρωμής.
Αποστολή αντιγράφου Απόφασης στο δικαιούχο.

Τα Δικαιολογητικά:

Έντυπη Αίτηση.
Βεβαίωση ομογένειας.
Φωτοτυπίας ταυτότητας.
Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/86 στην οποία θα δηλώνεται το προσωπικό εισόδημα από οποιαδήποτε πηγή.
Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (Αυτεπάγγελτη αναζήτηση).
Φωτοτυπία εκκαθαριστικού εφορίας, Ε1και Ε9.
Φωτοτυπία εκκαθαριστικού των παιδιών και απόφαση ΚΕΠΑ σε περίπτωση τέκνου με Βαριά Αναπηρία.

Φωτοτυπίες βιβλιαρίου υγείας μόνο ΟΓΑ.
Σε περίπτωση φιλοξενίας από τα τέκνα φωτοτυπίες εκκαθαριστικού των παιδιών του ομογενή (εάν είναι κάτοικοι εξωτερικού να φαίνεται όπως και η φιλοξενία).

Βεβαίωση από ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, ότι δεν λαμβάνουν κανένα βοήθημα η σύνταξη ή είναι ανυπόγραφοι ή αναλυτική κατάσταση ενσήμων.

Βεβαίωση από τις σχολές των ομογενών φοιτητών σχετικά με την επιδότηση ενοικίου και την παραμονή τους σε εστίες.
Βεβαίωση σπουδών (Για ομογενείς φοιτητές-τριες των ΑΕΙ-ΤΕΙ)
Μία φωτογραφία

IBAN Τράπεζας και ΑΜΚΑ

Πληροφορίες μπορείτε να αντλήσετε από τον ΟΠΕΚΑ και το opeka.gr.

Επιδόματα από 733 έως 2.400 ευρώ – Δείτε ΕΔΩ αν είστε δικαιούχοι

Επιδόματα: Ο Οργανισμός (ΟΑΕΔ) με δύο επιδόματα για τους εγγεγραμμένους στα Μητρώα, τα οποία δεν είναι ευρέως γνωστά στους πολίτες.

Συγκεκριμένα πρόκειται για το ειδικό επίδομα έπειτα από:

Ειδικό επίδομα μετά από τρίμηνη παραμονή στο Μητρώο Ανέργων

Το «Ειδικό Βοήθημα μετά από τρίμηνη παραμονή στο Μητρώο Ανέργων», χορηγείται σε ασφαλισμένους που είναι άνεργοι επί τρεις μήνες και έχουν πραγματοποιήσει το προηγούμενο έτος τουλάχιστον 60 ημέρες εργασίας.

Το επίδομα ισούται με 15 ημερομίσθια και ανέρχεται σε 244, 35 ευρώ. Το επίδομα μπορεί να δοθεί έως και τρεις φορές τον χρόνο. Έτσι, ο άνεργος να λάβει συνολικά έως και 733,05 ευρώ ετησίως.

Οι άνεργοι για να δικαιούνται το επίδομα θα πρέπει:

Να μην υπάγονται στις κατηγορίες του άρθρου 22 του Ν. 1836/89 (όπως οικοδόμοι, λατόμοι, ασβεστοποιοί, μουσικοί, τραγουδιστές, εργαζόμενοι σε τουριστικά και επισιτιστικά επαγγέλματα κ.λ.π.)

Το ετήσιο καθαρό οικογενειακό εισόδημα του ασφαλισμένου να μην υπερβαίνει ένα συγκεκριμένο ποσό, όπως αυτό αποδεικνύεται από το πλέον πρόσφατα διαθέσιμο έγγραφο της οικείας οικονομικής Εφορίας.

Το ποσό αυτό αυξάνεται κατά 293,47 ευρώ κάθε ημερολογιακό έτος.

Για το έτος 2019 το ποσό αυτό ανέρχεται σε 11.738,81 ευρώ

Επίδομα μακροχρόνιας ανεργίας

Το συγκεκριμένο επίδομα, ύψους 200 τον μήνα, μπορούν να το λάβουν όσοι είναι Έλληνες υπήκοοι και οι υπήκοοι κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης που είναι ασφαλισμένοι κατά της ανεργίας.

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν ηλικία από 20 έως 66 ετών και θα πρέπει να έχουν εξαντλήσει 12μηνη επιδότηση ακόμη και αν την έλαβαν τμηματικά.

Παράλληλα, θα πρέπει να υποβάλουν την αίτηση εντός αποσβεστικής προθεσμίας δυο μηνών, από τη λήξη της 12μηνης τακτικής επιδότησης.

Ακόμη, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει κατά την ημερομηνία υποβολής της σχετικής αίτησης, χρόνο ανεργίας αδιαλείπτως επί δωδεκάμηνο, ενώ θα πρέπει να παραμένουν εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ.

Τέλος, το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα θα πρέπει να μην υπερβαίνει τα 10.000 ευρώ, ενώ το συγκεκριμένο εισόδημα προσαυξάνεται κατά 586,08 ευρώ για κάθε ανήλικο τέκνο.

Το επίδομα καταβάλλεται στον ίδιο το δικαιούχο για όσο χρονικό διάστημα είναι άνεργος και σε καμία περίπτωση πέρα από 12 μήνες.

Δηλαδή συνολικά ο άνεργος θα λάβει 2.400 ευρώ.

Κάθε μηνιαίο επίδομα πιστώνεται αυτόματα στον τραπεζικό λογαριασμό που έχει δηλώσει ο δικαιούχος, εφόσον αυτός πραγματοποιεί ανελλιπώς τις δηλώσεις παρουσίας του εντός των προκαθορισμένων χρονικών διαστημάτων, όπως αυτά αναγράφονται αναλυτικά στην “Απόφαση Υπαγωγής στην Επιδότηση” που έχει εκδοθεί από την αρμόδια Υπηρεσία.

Η πίστωση των μηνιαίων επιδομάτων γίνεται μία φορά την εβδομάδα και συγκεκριμένα την τελευταία εργάσιμη ημέρα αυτής, δηλαδή κάθε Παρασκευή.

Το άγνωστο επιδομα των 600 ευρώ – Δείτε ΕΔΩ αν είστε δικαιούχοι

ΟΠΕΚΑ: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι του Οργανισμού έχουν δικαίωμα να λάβουν το επίδομα των 600 ευρώ. 

Ένα άγνωστο για πολλούς επίδομα χορηγεί ο ΟΠΕΚΑ.

Πρόκειται για την Ενίσχυση σε Οικογένειες Ορεινών και Μειονεκτικών Περιοχών.

ΟΠΕΚΑ: Το χορηγούμενο ποσό της εισοδηματικής ενίσχυσης είναι:

Α) 600 ευρώ ετησίως, εφόσον το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα των δικαιούχων δεν υπερβαίνει το ποσό των 3000 ευρώ

Β) 300 ευρώ ετησίως, εφόσον το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα των δικαιούχων κυμαίνεται μεταξύ του ποσού των 3000.01 ευρώ και του ποσού των 4.700 ευρώ

ΟΠΕΚΑ: Προϋποθέσεις χορήγησης της ετήσιας εισοδηματικής ενίσχυσης:

Τα μέλη της οικογένειας να κατοικούν μόνιμα σε ορεινές ή και μειονεκτικές περιοχές τουλάχιστον δύο (2) έτη πριν την υποβολή της αίτησης

Το ετήσιο οικογενειακό επίδομα να μην υπερβαίνει το ποσό των 4.700 ευρώ.

ΟΠΕΚΑ: Οικογένεια

Βασικό στοιχείο χορήγησης της εισοδηματικής ενίσχυσης είναι η οικογένεια, συμπεριλαμβανομένων και των μονογονεϊκών και όχι η στέγη.

Ως οικογένεια νοείται το ζεύγος σε νόμιμο γάμο ή σύμφωνο συμβίωσης συμβιούντων συζύγων ή μερών συμφώνου συμβίωσης, αντίστοιχα, μαζί με τα ανήλικα άγαμα τέκνα τους που συμβιούν κάτω από την ίδια στέγη.

Ως μονογονεϊκή οικογένεια ορίζεται η οικογένεια που απαρτίζεται από ένα μόνο γονέα (άγαμο, σε χηρεία, σε διάσταση, διαζευγμένο ή λόγω κράτησης του ετέρου γονέα σε σωφρονιστικό κατάστημα ή αντίστοιχες περιπτώσεις), ο οποίος ασκεί κατ’ αποκλειστικότητα ή μετά από σχετική ανάθεση με δικαστική απόφαση, συμβολαιογραφική πράξη ή πρακτικό διαμεσολάβησης, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, την προσωρινή ή μόνιμη επιμέλεια ενός ή περισσότερων ανήλικων άγαμων τέκνων.

Ανήλικα θεωρούνται τα τέκνα, τα οποία κατά το έτος υποβολής της αίτησης συμπληρώνουν το 18ο έτος της ηλικίας τους.

Η διεύθυνση της νέας ψηφιακής πλατφόρμας είναι: https://oreina.epidomata.gov.gr/

ΟΠΕΚΑ: ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Ως ορεινές περιοχές νοούνται εκείνες που περιλαμβάνονται στον ΠΙΝΑΚΑ ΟΡΕΙΝΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ της οδηγίας 81/645/ΕΟΚ όπως αυτή ισχύει μετά την τροποποίησή της από την απόφαση 83/339/ΕΟΚ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, τις οδηγίες 85/148/ΕΟΚ, 89/588/ΕΟΚ, 93/66/ΕΟΚ και την απόφαση 94/516/ΕΚ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Ως μειονεκτικές περιοχές για το έτος 2019 νοούνται οι περιοχές που περιλαμβάνονται στον ΠΙΝΑΚΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ της οδηγίας 81/645/ΕΟΚ, όπως αυτή ισχύει μετά την τροποποίηση της από την απόφαση 83/339/ΕΟΚ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, τις Οδηγίες 85/148/ΕΟΚ, 89/588/EOK 93/66/ΕΟΚ και την απόφαση 94/516/ΕΚ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Για το έτος 2020 και μετά, νοούνται οι περιοχές με σημαντικά φυσικά μειονεκτήματα και οι περιοχές με ειδικά μειονεκτήματα, όπως αυτές καθορίστηκαν στα σχετικά Παραρτήματα του «Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας»

Η διεύθυνση της νέας ψηφιακής πλατφόρμας είναι: https://oreina.epidomata.gov.gr/

Ειδικο εποχικο επιδομα 2021: Έως και 1016 ευρώ – Ποιοι το δικαιούνται

Ειδικο εποχικο επιδομα 2021: Ποιοι δικαιούνται φέτος το ειδικό εποχικό επίδομα. Πόσα λεφτά θα πάρετε από το κράτος. Δείτε στο newsme.gr.

Συγκεκριμένα, συνεχίζεται κανονικά η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για το Ειδικό Εποχικό Βοήθημα του ΟΑΕΔ, έτους 2021.

Οι ενδιαφερόμενοι/-ες μπορούν μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 14:00 να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ηλεκτρονικά.

Το ειδικό εποχικό επίδομα ΟΑΕΔ δικαιούνται συγκεκριμένες κατηγορίες εργαζομένων.

Ειδικο εποχικο επιδομα 2021: Τόσα χρήματα θα πάρετε – Ποιοι οι δικαιούχοι

Το ύψος του ειδικού εποχικού βοηθήματος ξεκινά από 508,20 ευρώ έως 1.016,40 ευρώ και καταβάλλεται εφάπαξ στο τρίμηνο Σεπτεμβρίου-Νοεμβρίου κάθε έτους.

Δικαιούχοι είναι όσοι ασκούν το επάγγελμα του: οικοδόμου, λατόμου, ασβεστοποιού, κεραμοποιού, πλινθοποιού, αγγειοπλάστη, δασεργάτη, ρητινοσυλλέκτη, καπνεργάτη, μουσικού-μέλους του οικείου επαγγελματικού σωματείου, υποδηματεργάτη, μισθωτού ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης, χειριστή εκσκαπτικών, ανυψωτικών, οδοποιητικών, γεωτρητικών μηχανημάτων, ηθοποιού, τεχνικού κινηματογράφου και τηλεόρασης, χειριστή και βοηθού χειριστή κινηματογράφου, ελεγκτή κινηματογράφου και θεάτρου, ταμία κινηματογράφου και θεάτρου, μισθωτού τουριστικού και επισιτιστικού κλάδου, σμυριδεργάτη, το επάγγελμα του ταξιθέτου θεάτρου-κινηματογράφου, του χορευτή-μέλους των οικείων κλαδικών ή ομοιοεπαγγελματικών σωματείων, καθώς και του τεχνικού απασχολούμενου σε ζωντανές οπτικοακουστικές εκδηλώσεις-μέλους των οικείων κλαδικών ή ομοιοεπαγγελματικών σωματείων.

Δικαιούχοι είναι επίσης και οι συνταξιούχοι που υπέβαλαν αίτηση συνταξιοδότησης, μέχρι και την 10η/9/2021, που κατά το έτος 2020 ασκούσαν ένα από τα παραπάνω επαγγέλματα και έχουν τις προϋποθέσεις για τη λήψη του βοηθήματος έτους 2021, εφόσον το ποσό της σύνταξης που λαμβάνουν (κύρια και επικουρική) είναι μικρότερο από το ποσό των 495,75 ευρώ.

Επιπλέον, δικαιούχοι είναι και όσοι καθίστανται συνταξιούχοι από τις 11/9/2021 και μετά, ανεξάρτητα από το ποσό της σύνταξής τους, καθώς και όσοι κατετάγησαν, προκειμένου να υπηρετήσουν τη στρατιωτική θητεία τους από τις 11/9/2021 και μετά, εφόσον βεβαίως πληρούν τις προϋποθέσεις.

Ειδικο εποχικο επιδομα 2021: Πως θα κάνετε την αίτηση

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά, μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Δημοσίου gov.gr, με τους κωδικούς TAXISnet, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/anergia/eidiko-epokhiko-boethema-oaed.

Συγκεκριμένα, η διαδρομή είναι: gov.gr → Εργασία και ασφάλιση → Ανεργία → Ειδικό εποχικό βοήθημα ΟΑΕΔ.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, δεν απαιτείται αυτοπρόσωπη προσέλευση στα Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2) του ΟΑΕΔ.

Το ύψος του ειδικού εποχικού βοηθήματος κυμαίνεται από 508,20 ευρώ έως 1.016,40 ευρώ και καταβάλλεται εφάπαξ στο τρίμηνο Σεπτεμβρίου-Νοεμβρίου κάθε έτους.

Η παραλαβή της απόφασης γίνεται μέσω του ατομικού λογαριασμού eServices του ΟΑΕΔ.

Για αναλυτικές πληροφορίες, τους όρους και τις προϋποθέσεις, το ύψος του βοηθήματος και τα δικαιολογητικά, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.oaed.gr/eidiko-epochiko-boethema.

Δείτε τα παραπάνω ποσά για το επίδομα ανά επάγγελμα.

Επιδομα θερμανσης 2021: Τότε ανοίγει η πλατφόρμα

Μέχρι την Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα της ΑΑΔΕ για αιτήσεις για το επίδομα θέρμανσης, όπως έχει δηλώσει και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Θεόδωρος Σκυλακάκης ενώ τα νοικοκυριά που έλαβαν πέρυσι την επιδότηση, θα εισπράξουν το ίδιο πόσο φέτος ως προκαταβολή.

Ακόμη, μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου θα πιστωθεί και στους τραπεζικούς λογαριασμούς, το υπόλοιπο ποσό που δικαιούνται φέτος, ανάλογα πάντα με τα τιμολόγια αγοράς καυσίμων που θα καταθέσουν στην πλατφόρμα της ΑΑΔΕ. Την ίδια ημερομηνία θα πραγματοποιηθεί και η πληρωμή για τους νέους δικαιούχους του επιδόματος θέρμανσης.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Οικονομικών:

Μέχρι τις 10 Νοεμβρίου θα ανοίξουν οι πύλες της ηλεκτρονικής πλατφόρμας myΘέρμανση για την υποβολή των αιτήσεων.

Τα νοικοκυριά θα έχουν προθεσμία έως τις 30 Νοεμβρίου για να υποβάλουν τις αιτήσεις.

Όσοι έλαβαν επίδομα θέρμανσης πέρυσι, περίπου 700.000 νοικοκυριά, θα πληρωθούν προκαταβολικά έως και τις 10 Δεκεμβρίου. Το ποσό θα είναι αντίστοιχο με το περυσινό. Με την κατάθεση των τιμολογίων αγοράς καυσίμων θα λάβουν το υπόλοιπο επίδομα μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου 2021.

Οι νέοι δικαιούχοι, τα νοικοκυριά δηλαδή που θα πάρουν για πρώτη φορά επίδομα θέρμανσης λόγω της διεύρυνσης των εισοδηματικών και περιουσιακών κριτηρίων θα λάβουν τα ποσά που δικαιούνται μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου.

Θα δοθεί η δυνατότητα στους δικαιούχους του επιδόματος θέρμανσης να υποβάλλουν στην πλατφόρμα myΘέρμανση τα τιμολόγια προμήθειας καυσίμων ή τους λογαριασμούς φυσικού αερίου έως το τέλος Απριλίου.

Φέτος, το ποσό για το επίδομα θέρμανσης κυμαίνεται από 100 ευρώ έως 750 ευρώ ενώ τα ποσά είναι αυξημένα για νοικοκυριά χωρίς παιδιά κατά 36%, για τις οικογένειες με ένα παιδί κατά 49%, για τις οικογένειες με δύο παιδιά κατά 59% και για τις οικογένειες με 3 παιδιά κατά 68%. Το κονδύλι για το επίδομα θέρμανσης της σεζόν 2021-2022 θα ανέλθει συνολικά σε 168 εκατ. ευρώ από 84 εκατ. ευρώ πέρυσι.

Επιδομα θερμανσης 2021: Ποιοι δικαιούνται το επίδομα

Άγαμοι φορολογούμενοι ή έγγαμοι σε κατάσταση χηρείας ή εν διαστάσει οι οποίοι κατά το προηγούμενο έτος είχαν ετήσιο συνολικό εισόδημα μέχρι 14.000 ευρώ και κατείχαν την 1η Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους κτίσματα και εντός σχεδίου πόλεως οικόπεδα συνολικής αντικειμενικής αξίας μέχρι 180.000 ευρώ.

Έγγαμοι και συνάψαντες σύμφωνα συμβίωσης φορολογούμενοι οι οποίοι το προηγούμενο έτος είχαν ετήσιο συνολικό οικογενειακό εισόδημα μέχρι 20.000 ευρώ και την 1η Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους κατείχαν κτίσματα και εντός σχεδίου πόλεως οικόπεδα αντικειμενικής αξίας μέχρι 300.000 ευρώ.

Τα όρια προσαυξάνονται για κάθε εξαρτώμενο τέκνο κατά 3.000 ευρώ.

ΟΠΕΚΑ: Έτσι το εισοδηματικό όριο αυξάνεται σε:

Για οικογένεια με ένα τέκνο στα 23.000 ευρώ.
Για οικογένεια με δυο τέκνα στα 26.000 ευρώ και
Για οικογένεια με τρία τέκνα, στα 29.000 ευρώ.

Πηγή: newsme.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ