Πόλεμος στην Ουκρανία: «Αυτή η νύχτα θα είναι η πιο δύσκολη» – Νέο δραματικό διάγγελμα Ζελένσκι

Πόλεμος στην Ουκρανία: «Αυτή η νύχτα θα είναι η πιο δύσκολη» – Νέο δραματικό διάγγελμα Ζελένσκι

Σε νέο δραματικό διάγγελμα, ο Ζελένσκι έκανε λόγο για δύσκολη νύχτα κατά τη διάρκεια της οποίας ο ουκρανικός λαός πρέπει να αντισταθεί

Η φρίκη του πολέμου συνεχίζεται στην Ευρώπη με τη στρατιωτική επιχείρηση της Ρωσίας να συμπληρώνει σχεδόν ένα 48ωρο από την έναρξή της.

Οι δυνάμεις της Μόσχας έχουν φτάσει μέχρι τα προάστια του Κιέβου, όπου σημειώνονται σφοδρές μάχες από το πρωί της Παρασκευής, και απέχουν λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης.

Η πρωτεύουσα της Ουκρανίας βιώνει, ίσως, την πιο κρίσιμη νύχτα της ιστορίας της, την ώρα που ο ουκρανός πρόεδρος καταβάλλει προσπάθεια προκειμένου να συνομιλήσει και να διαπραγματευτεί με τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Σε νέο δραματικό διάγγελμα, τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, έκανε λόγο για δύσκολη νύχτα κατά τη διάρκεια της οποίας ο ουκρανικός λαός πρέπει να αντισταθεί.

«Αυτή η νύχτα θα είναι η πιο δύσκολη. Ο εχθρός θα μπει παντού. Πρέπει να αντισταθούμε. Η νύχτα θα είναι πολύ δύσκολη, αλλά θα έρθει η ανατολή» είπε χαρακτηριστικά σε δραματικούς τόνους.

Όπως επιβεβαίωσε, πολλές πόλεις του κράτους δέχονται επίθεση. «Τσερνίχιβ, Σούμι, Χάρκοβο, τα αγόρια και τα κορίτσια μας στο Ντονμπάς, οι πόλεις του νότου, ιδιαίτερη προσοχή στο Κίεβο. Δεν μπορούμε να χάσουμε την πρωτεύουσα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ