Πόλεμος στην Ουκρανία: Νύχτα κόλασης σε Χάρκοβο και Κίεβο – Οι Ρώσοι βομβαρδίζουν σημαντικές υποδομές

Πόλεμος στην Ουκρανία: Νύχτα κόλασης σε Χάρκοβο και Κίεβο – Οι Ρώσοι βομβαρδίζουν σημαντικές υποδομές

H ρωσική πλευρά επιχειρεί να χρησιμοποιήσει την σκληρή και πολύνεκρη ισχύ της στρατιωτικής επίθεσης ως μοχλό πίεσης

Ιδιαιτέρως κρίσιμη προμηνύεται η αποψινή νύχτα για το μέλλον της Ουκρανίας, δεδομένου ότι οι ρωσικές δυνάμεις σφυροκοπούν τα τελευταία λεπτά κεντρικές πόλεις της χώρας, όπως το Κίεβο και το Χάρκοβο, ενώ υπό ρωσικό έλεγχο ενδέχεται να έχει τεθεί και η στρατηγικής σημασίας πόλη, Χερσώνα.

Όπως προκύπτει, η ρωσική πλευρά επιχειρεί να χρησιμοποιήσει την σκληρή και πολύνεκρη ισχύ της στρατιωτικής επίθεσης ως μοχλό πίεσης, κυκλώνοντας και σφυροκοπώντας πόλεις-κλειδιά της Ουκρανίας, λίγες ώρες πριν την εκτός απροόπτου συνάντηση των δύο πλευρών.

Επίθεση σε μεγάλο σταθμό ενέργειας στο Κίεβο

Το βράδυ της Τετάρτης, σημειώθηκε ρωσική επίθεση σε κοντά σε σιδηροδρομικό σταθμό του Κιέβου, χτυπώντας μεγάλο σταθμό ενέργειας.

Όπως δήλωσε ο σύμβουλος του υπουργού Εσωτερικών της Ουκρανίας, Γερασένκο, «οι αντιαεροπορικές μας δυνάμεις κατέρριψαν ένα ρωσικό φασιστικό πύραυλο κρουζ, που στόχευε σε ένα από τα κέντρα διοίκησης».

«Τα συντρίμμια από την πρόσκρουση του πυραύλου προκάλεσαν ζημιές σε σταθμό κεντρικής θέρμανσης, αλλά η ζημιά θα αποκατασταθεί μέχρι το πρωί. Εάν ο πύραυλος είχε χτυπήσει έναν στόχο οπουδήποτε στο κέντρο της πόλης του Κιέβου, ο αριθμός των θυμάτων και το μέγεθος της καταστροφής θα ήταν φρικιαστικό».

Περισσότερα σε λίγο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ