Χαμός με τον Χατζηνικολάου – Ατάκα «φωτιά» για την υπόθεση της Πάτρας (pics, vid)

Χαμός με τον Χατζηνικολάου – Ατάκα «φωτιά» για την υπόθεση της Πάτρας (pics, vid)

Ξεσηκωμός ξανά στο twitter με αφορμή τη συνέντευξη του δικηγόρου της οικογένειας στον ΑΝΤ1 και τα όσα είπε τόσο αυτός όσο και ο παρουσιαστής για τους δημοσιογράφους που ασχολούνται με το θέμα!

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο νομικός σύμβουλος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Απόστολος Λύτρας, αναφέρθηκε στην υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

«Η μητέρα έχει μιλήσει δύο φορές σε μια τηλεοπτική εκπομπή τηλεφωνικά και έχει δώσει και μια συνέντευξη. Όλα τα υπόλοιπα που ακούγονται ότι μίλησαν μαζί της, κάρτες με τα λεγόμενα της που αναπαράγονται, δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια, δεν έχει μιλήσει με όσους επικαλούνται ότι συνομιλούν με την μητέρα και μάλιστα έχουν και κάρτες με τα λεγόμενα της», υπογράμμισε ο δικηγόρος μιλώντας το βράδυ της Πέμπτης, 24.03.2022, στην τηλεόραση του Ant1.

Και συνέχισε: «Υπάρχει δημοσιογραφικός κανιβαλισμός με πράγματα τα οποία δεν ισχύουν, δεν υπάρχει καμία σχέση με την πραγματικότητα, όπως ότι το τρίτο παιδί κατάπιε τσιγάρα και νοσηλεύθηκε επί 30 ημέρες στην Εντατική. Δημοσιογράφος δημοσίευσε φωτογραφίες από το νεκροτομείο. Άλλος δημοσίευσε προσωπικά ιατρικά δεδομένα που δεν σχετίζονται με την εν λόγω υπόθεση».

«Βγαίνουν άνθρωποι που αναφέρουν πως ήταν του περιβάλλοντος τους και που το ζευγάρι δεν τους γνωρίζει καν. Είναι ανθρωποφαγία», συνέχισε σε έντονο ύφος ο νομικός σύμβουλος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Μάλιστα, σε αυτό το σημείο υπήρξε και το… σχόλιο-φωτιά του Νίκου Χατζηνικολάου, ο οποίος παίρνοντας απόσταση από τη λέξη «συνάδελφοι», ανέφερε ειρωνικά πως είναι… «πλην-άδελφοι» («μη τους αναφέρετε έτσι γιατί με ερεθίζετε και μποεί να πω διάφορα») και ότι αν δεν ισχύουν τα ρεπορτάζ, θα πρέπει άμεσα να υπάρξει παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ

Σε ό, τι αφορά την ουσία της υπόθεσης, ο Απόστολος Λύτρας τόνισε για την μητέρα των τριών παιδιών που πέθαναν μέσα σε περίπου τρία χρόνια ότι «δεν είναι κατηγορούμενη, δεν έχουμε κατηγορούμενους σε αυτήν την υπόθεση», συμπληρώνοντας πως «δεν μπορεί να βγει από το σπίτι της, την βρίζουν, της λένε ότι σκότωσε τα παιδιά της».

«Κάπου πρέπει να μπει ένα φρένο. Εμείς από την πρώτη στιγμή περιμένουμε να βγουν όλες οι εξετάσεις», είπε ο κ. Λύτρας, λέγοντας ακόμη πως «ο πατέρας μου μετέφερε ότι η σύζυγός του ήταν μια εξαιρετική μητέρα που ήταν διαρκώς πάνω από τα παιδιά της. Ακούσαμε και από σοβαρό μέσο ενημέρωσης, ότι άργησε να πάει στην κηδεία του παιδιού τους γιατί έπινε καφέ. Μιλάμε για κανιβαλισμό», κατέληξε.

Κόντρα Χατζηνικολάου-Κουσουλού και η ερώτηση… φωτιά!

Ο Απόστολος Λύτρας με όσα είπε «φωτογράφισε» και τον δημοσιογράφο Πέτρο Κουσουλό, ο οποίος πήρε θέση και απάντησε μέσω twitter και στον Νίκο Χατζηνικολάου και στην τοποθέτηση του δικηγόρου.

Ιδού:

Πάντως, το φινάλε της συνέντευξης έβαλε ξανά… φωτιά στα social media, καθώς ο Νίκος Χατζηνικολάου ρώτησε τον κύριο Λύτρα: «Σας βλέπω είστε πολύ σίγουρος, δεν κρατάτε καμία επιφύλαξη» Και η απάντηση που έλαβε ήταν η εξής: «Δεν είπα αυτό κύριε Χατζηνικολαου… μιλάω για τον κανιβαλισμό αυτή τη στιγμή…»!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ και την ερώτηση στο 6.40»:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ