Οσκαρ 2022: Πιθανή η εμφάνιση Ζελένσκι στην τελετή απονομής

Οσκαρ 2022: Πιθανή η εμφάνιση Ζελένσκι στην τελετή απονομής

Η πρόταση στον Ζελένσκι έγινε και μάλιστα από μια από τις οικοδέσποινες της βραδιάς, την Έιμι Σούμερ

Με «άρωμα» Ουκρανίας φαίνεται πως θα διεξαχθεί η φετινή απονομή των Όσκαρ, καθώς το «παρών» στη λαμπερή τελετή φαίνεται πως θα δώσει ο Ουκρανός πρόεδρος, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Ο  Ζελένσκι, ο οποίος είναι πρώην ηθοποιός, θα μπορούσε να εμφανιστεί για λίγο στα Όσκαρ – είτε μέσω ζωντανής μετάδοσης είτε μέσω μαγνητοσκοπημένου μηνύματος, σύμφωνα με τη New York Post. Μάλιστα, βρίσκεται σε συνομιλίες με την Ακαδημία των Βραβείων Όσκαρ, για να μιλήσει κατά τη διάρκεια της τελετής που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Μαρτίου.

Πολλά ΜΜΕ χαρακτηρίζουν πιθανή την παρουσία του Ζελένσκι στην απονομή, με την Daily Mail να αναφέρει για τον Ουκρανό πρόεδρο ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με την Ακαδημία, προκειμένου να βγάλει λόγο κατά τη διάρκεια της λαμπερής βραδιάς.

Η πρόταση πάντως έγινε και μάλιστα από μια από τις οικοδέσποινες της βραδιάς, την Έιμι Σούμερ, σύμφωνα με το CNN.

«Το πρότεινα στ’ αλήθεια. Προσπαθούσα να βρω ένα τρόπο να έχουμε τον Ζελένσκι μέσω δορυφόρου ή έστω μαγνητοσκοπημένο, στην τελετή, γιατί πιστεύω ότι η δημοτικότητα των Όσκαρ είναι κάτι που θα βοηθήσει την Ουκρανία», είπε η Σούμερ.

Οι παραγωγοί της βραδιάς ωστόσο δεν φαίνεται να συμμερίζονται τον ενθουσιασμό της Σούμερ, καθώς  δεν επιθυμούν να πολιτικοποιήσουν την τελετή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ