Τελεσίδικα συκοφάντης ο Παπαθεοδώρου

Τελεσίδικα συκοφάντης ο Παπαθεοδώρου

«Καταδικάστηκε εφετειακά σε ποινή φυλάκισης έξι μηνών κατόπιν μήνυσης του Βαγγέλη Μαρινάκη - Δεν ξέρω, δεν είδα… κοιμόμουν, οι δικαιολογίες που παρέθεσε».

Συκοφάντης και με τη βούλα ο Βασίλης Παπαθεοδώρου, Γιάννης Αυλακιώτης, Λευτέρης Καρλής ή έστω… Λαλάκης! Ο επικεφαλής του SDNA καταδικάστηκε τελεσίδικα από το Α’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά Εφετείο που δίκαζε κατ’ έφεση, σε 6 μήνες φυλάκιση για συκοφαντική δυσφήμιση, κατόπιν μήνυσης που είχε υποβάλει ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Επρόκειτο για μία ακόμη από τις εκατοντάδες προσβλητικές και ψευδείς για τον διοικητικό ηγέτη του Ολυμπιακού αναρτήσεις στις οποίες προχώρησε ιστότοπος SDNA, στην οποία παρουσιαζόταν ένα μονταρισμένο βίντρο πεντάλεπτης διάρκειας που αναπαρήγαγε το ακατάσχετο παραλήρημα ύβρεων και συκοφαντίας.

Το δικαστήριο δέχθηκε πως ήταν ένα δημοσίευμα που συντάχθηκε με ξεκάθαρο δόλο και με στόχο να πλήξει την τιμή και την υπόληψη του εφοπλιστή, πολλώ δε μάλλον από την στιγμή που υλικό του βίντεο αναρτήθηκε δύο ολόκληρα χρόνια μετά και χωρίς να άπτεται σε καμία περίπτωση της επικαιρότητας εκείνης της περιόδου. Σημειώνεται μάλιστα ότι το βίντεο που ανήρτησε ο πορτοκαλί ιστότοπος της «εξυγίανσης», ήταν αποκλειστικά προϊόν συρραφής με δυσφημιστικά αποσπάσματα.

Η πλευρά του εφοπλιστή, στάθηκε στο γεγονός από τον Βασίλη Παπαθεοδώρου αγνοήθηκε μέχρι και δικαστική απόφαση μπροστά στην προσπάθεια να σπιλωθεί ο Βαγγελης Μαρινακης, καθώς λίγα μόλις εικοσιτετράωρα πριν το επίμαχο δημοσίευμα είχε εκδοθεί προσωρινή διαταγή προκειμένου να μην αναρτάται από την ιστοσελίδα SDNA υβριστικό περιεχόμενο κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ωστόσο ο ίδιος την αγνόησε επιδεικτικά και στις 19 Νοεμβρίου του 2015 προχώρησε στο δημοσίευμα (η διαταγή είχε εκδοθεί στις 13 του ίδιου μήνα).

Την ίδια στιγμή, ο Β. Παπαθεοδώρου επιχείρησε να… κρυφτεί, υποστηρίζοντας πως δεν είχε… γνώση για την ανάρτηση του SDNA, καθώς την ώρα που το δημοσίευμα ανέβηκε στην ιστοσελίδα, εκείνος … κοιμόταν. Επιπλέον αναγνώριζε χωρίς περιστροφές πως σε καμία περίπτωση δεν είναι αληθή τα όσα ακούγονταν στο επίμαχο βίντεο για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αποδεχόμενος ουσιαστικά, ότι από το σαιτ που διευθύνει εκτοξεύθηκε σωρεία συκοφαντιών.

Φυσικά, οι δικαστές, όπως και η εισαγγελέας που προχώρησε σε καταδικαστική πρόταση, δεν πείστηκαν από το επιχείρημα ότι ο επικεφαλής ενός site που έχει στηρίξει την ύπαρξή του σε αρνητικά και προσβλητικά δημοσιεύματα για το πρόσωπο του διοικητικού ηγέτη του Ολυμπιακού ήταν δυνατόν να μην υπήρξε ο ίδιος εμπνευστής και εκτελεστής αυτού του συκοφαντικού δημοσιεύματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ