Ο Μάνος Δασκαλάκης αναζητούσε… γυναίκες στο Τinder (vid)

Ο Μάνος Δασκαλάκης αναζητούσε… γυναίκες στο Τinder (vid)

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Μάνος Δασκαλάκης πλήρωνε και συνδρομή

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη ζωή του Μάνου Δασκαλάκη. Μια από αυτές που είδε το φως της δημοσιότητας είναι πως ο Μάνος Δασκαλάκης είχε ενεργό προφίλ στο Tinder, τη γνωστή εφαρμογή για dating και μάλιστα πλήρωνε και μηνιαία συνδρομή.

Για όσους δε γνωρίζουν, το Tinder προσφέρει κάποια πακέτα συνδρομών για να αυξήσει τις πιθανότητες να συνδεθείς με κάποιον και σου δίνει κάθε μήνα 6 Super Likes, αλλά και την ευκαιρία να δεις ποια άτομα σου έχουν κάνει like χωρίς να χρειαστεί να κάνεις κι εσύ like.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1 που επικαλείται την μαρτυρία μιας κοπέλας, ο πατέρας των παιδιών διατηρούσε λογαριασμό στο Tinder. Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Μάνος Δασκαλάκης πλήρωνε συνδρομή προκειμένου να έχει την δυνατότητα να μεγαλώσει την ακτίνα “δράσης” ώστε να μην περιορίζεται σε αυτή που προσφέρει η δωρεάν έκδοση, αλλά να μπορεί να κάνει γνωριμίες και σε μακρινές αποστάσεις.

Μια κοπέλα που μίλησε στον ΑΝΤ1, υποστήριξε ότι είχε κάνει match με τον Μάνο Δασκαλάκη, ενώ και στο Twitter έχουν υπάρξει αρκετές που αναφέρουν ότι τον είχαν δει στην πλατφόρμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ