Η στιγμή που η Ιωάννα Παλιοσπύρου λυγίζει – Η νέα συγκινητική ανάρτηση

Η στιγμή που η Ιωάννα Παλιοσπύρου λυγίζει – Η νέα συγκινητική ανάρτηση

Ένα νέο στιγμιότυπο δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Μια νέα φωτογραφία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της η Ιωάννα Παλιοσπύρου, δείχνοντας τα σημάδια που άφησε στο πρόσωπό της η επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι τον Μάιο του 2020.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου θέλοντας να υπενθυμίσει πως σήμερα θα προβληθεί σε επανάληψη η εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη ανήρτησε μια ακόμη φωτογραφία χωρίς τη μάσκα στα social media.

Αν και η φωτογραφία, τη δείχνει σε μία ενδεχομένως δύσκολη στιγμή, στη λεζάντα της δημοσίευσης, η Ιωάννα Παλιοσπύρου τονίζει τη σημασία της «ελπίδας» στη ζωή ενός ανθρώπου.

Πιο συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Δευτέρας , η Ιωάννα Παλιοσπύρου έκανε την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

«Συνοδοιπόρο στη ζωή πρέπει να έχουμε την ελπίδα.. για να καταφέρνουμε να ξεπερνάμε στεναχώριες, κλάματα, χειρουργεία… για να σηκωνόμαστε ξανά μετά την πτώση. Αν έχεις φίλους και ανθρώπους που σε αγαπάνε δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς. Ο Σταύρος λέει πως “Η συνωμοσία του καλού κάνει θαύματα”. Ένα τέτοιο θα δούμε ξανά απόψε με την επανάληψη της εκπομπής “Πρωταγωνιστές”».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ