Αιδηψός: Τι απαντά ο άντρας που ανάρτησε το βίντεο με το γατάκι

Αιδηψός: Τι απαντά ο άντρας που ανάρτησε το βίντεο με το γατάκι

«Δεν διέπραξα εγώ αυτή την πράξη (...) Ο κατηγορούμενος είναι ήδη στις Αρχές, θα δώσει η δικαιοσύνη δικαίωση. Εμείς είμαστε έξω, δεν έχουμε κάνει κάτι», αναφέρει ο άντρας που ανάρτησε το βίντεο

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το τελευταίο 24ωρο το βίντεο της οργής με τον βασανισμό μίας γάτας σε ψαροταβέρνα στην Αιδηψό, όπου ένας άνδρας, αφού δελέασε το αδέσποτο με ένα ψάρι, στη συνέχεια το κλώτσησε στη θάλασσα.

Ο Μανώλης Καραμανώλης, ο οποίος ανήρτησε το επίμαχο βίντεο, ενώ αρχικά αντέδρασε σε πολύ έντονο ύφος και με ύβρεις, αλλά στη συνέχεια απολογήθηκε δημόσια, βγήκε το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό» για να τοποθετηθεί.

Συγγνώμη για το βίντεο – Δεν διέπραξα εγώ αυτή την πράξη

«Επειδή ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος να σας πω δυο πράγματα. Θέλω να ζητήσω μία συγγνώμη για το βίντεο που ανήρτησα. Δεν έχω ξαναβρεθεί σε τέτοια θέση να φάω τέτοιο bullying και ένιωσα… Είναι πρωτόγνωρο για μένα, ζητώ μία μεγάλη συγγνώμη για τον τρόπο που αντέδρασα. Δεν εμπλέκεται κανένας από αυτούς που κατηγορούν σε βίντεο και φωτογραφίες, ο κατηγορούμενος είναι ήδη στις Αρχές, θα δώσει η δικαιοσύνη δικαίωση. Εμείς είμαστε έξω, δεν έχουμε κάνει κάτι» είπε ο Μανώλης Καραμανώλης.

«Δεν διέπραξα εγώ αυτή την πράξη, ζητώ μία μεγάλη συγγνώμη για το βίντεο. Ήμουν και δεν ήμουν στη συγκεκριμένη παρέα. Το γατάκι χαίρει άκρας υγείας» συνέχισε ο 30χρονος, ο οποίος αρνήθηκε ότι ο σκύλος που είχε βαφτεί με πράσινο χρώμα στο παρελθόν δεν είναι δικός του.

Αλλος ανάρτησε το βίντεο άλλος είναι ο δράστης

Υπενθυμίζεται ότι  μιλώντας το πρωί, στο MEGA, η δημοσιογράφος και διευθύντρια της  οργάνωσης Zero Stray Pawject, Σταματίνα Σταματάκου, σημείωσε πως «στην αρχή νομίζαμε ότι το βίντεο ανήρτησε ο ίδιος ο δράστης. Ο δράστης είναι σεσημασμένος για ναρκωτικά. Ο άνθρωπος που ανήρτησε το βίντεο έχει και ο ίδιος κακοποιητική συμπεριφορά. Εξόργισε το ότι τράβηξαν το βίντεο για να γελάσουν όλοι μαζί», είπε

«Η μία κοπέλα από την παρέα μου στέλνει μηνύματα ότι την ενέπλεξα αδίκως. Αν ήταν ένα παιδάκι, και το κλωτσούσε κάποιος επειδή ήπιε κάποιες μπύρες παραπάνω, δε θα ήταν μεμπτό το να μην κάνει κανείς τίποτα; Αυτό θα το αξιολογήσει η Δικαιοσύνη, αλλά εγώ ξέρω ότι ηθικά είναι μεμπτό. Και τα δύο γατάκια ζουν και θα τα πάρω εγώ και θα τα δώσουμε σε σπίτι. Αυτός που μιλάει στα social media είναι αυτός που “ανέβασε” τα βίντεο. Νομίζω ότι στην αρχή πήγε να το πάρει πάνω του», πρόσθεσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ