Βίντεο ντοκουμέντο έξω από το σχολείο του 14χρονου που αυτοκτόνησε – Συμμορία σακάτευε στο ξύλο μικρά παιδιά

Βίντεο ντοκουμέντο έξω από το σχολείο του 14χρονου που αυτοκτόνησε – Συμμορία σακάτευε στο ξύλο μικρά παιδιά

Στο προσκήνιο έρχεται εκ νέου βίντεο έξω από το σχολείο του 14χρονου

Κορυφώνεται η τραγωδία στα Κάτω Πατήσια, καθώς στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του 14χρονου Μάκη, του μαθητή που αυτοκτόνησε στο σπίτι του.

Οι μαρτυρίες που έρχονται στο φως τις τελευταίες ώρες από φίλους και συμμαθητές του 14χρονου βάζουν το bullying σε πρώτο πλάνο, καθώς φαίνεται πως υπήρχαν πολλά περιστατικά εκφοβισμού στο σχολείο του και γι’ αυτό άλλωστε ο διευθυντής κλήθηκε για κατάθεση στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Πέρα από το bullying, οι Αρχές περιμένουν και τα ευρήματα από το κινητό τηλέφωνό του, το οποίο βρέθηκε δίπλα του στο σημείο που έβαλε τέλος στη ζωή του.

Το ενδεχόμενο να συμμετείχε σε κάποια «πρόκληση» στα social media όπως είναι το «blackout challenge» δεν έχει βγει από το κάδρο, με τους Αξιωματικούς της αστυνομίας να αναζητούν επίσης αν είχε υπάρξει και κάποιο άλλο γεγονός, όπως μία ερωτική απογοήτευση, που να τον οδήγησε στη συγκεκριμένη πράξη. Αλλωστε ο ίδιος δεν άφησε πίσω του κάποιο σημείωμα ώστε να εξηγεί τους λόγους της απόφασή του.

Ο θάνατος του αγοριού προκάλεσε την άμεση παρέμβαση της Δικαιοσύνης, με την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών να δίνει εντολή για διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρτικής εξέτασης για το ποινικό αδίκημα της συμμετοχής σε αυτοκτονία.

Βίντεο – ντοκουμέντο

Μετά την άσχημη αυτή εξέλιξη, στο προσκήνιο έρχεται εκ νέου βίντεο έξω από το σχολείο του 14χρονου, το 54ο Γυμνάσιο, όπου συμμορία ανηλίκων είχε γίνει πέρυσι ο φόβος και ο τρόμος των παιδιών σε πολλές περιοχές της Αθήνας.

Στο νέο βίντεο, διακρίνονται τρία μέλη από τη συμμορία να κυνηγούν έναν μαθητή, τον οποίο τον ρίχνουν κάτω και αρχίζουν τα δολοφονικά τους χτυπήματα. Με μπουνιές και κλωτσιές ακόμα και στο κεφάλι, ο άτυχος μαθητής είναι πεσμένος κάτω και προσπαθεί με κάθε τρόπο να προστατέψει το κεφάλι του.

Οι ανήλικοι, όμως, νταήδες δεν το βάζουν κάτω και δεν δείχνουν κανένα έλεος και συνεχίζουν να χτυπούν το άτυχο παιδί αλύπητα. Κάποια στιγμή ακούγονται φωνές από κάποιους να σταματήσουν «εεεε φτάνει πια». Προς στιγμήν, για μερικά δευτερόλεπτα φεύγουν από πάνω του, αλλά μετά συνεχίζουν τα χτυπήματα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ