Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός»: Aσθενής κατήγγειλε νοσηλευτή για σεξουαλική επίθεση

Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός»: Aσθενής κατήγγειλε νοσηλευτή για σεξουαλική επίθεση

Ο νεαρός, κάτοικος Θεσσαλονίκης μετέβη στο Τμήμα Συντάγματος και κατήγγειλε τον συγκεκριμένο άνδρα, δίνοντας πλήρη περιγραφή του ατόμου.

Η Ελληνική Αστυνομία, διερευνά μια περίεργη καταγγελία για νοσηλευτή του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός». Νεαρός ασθενής κατήγγειλε τον νοσηλευτή οτι κατά τη διάρκεια εξετάσεων στην εφημερία του νοσοκομείου, δέχθηκε σεξουαλική επίθεση.

Ο νεαρός, κάτοικος Θεσσαλονίκης σε κατάσταση σοκ, μετέβη στο Τμήμα Συντάγματος και κατήγγειλε τον συγκεκριμένο άνδρα, δίνοντας πλήρη περιγραφή του ατόμου και λεπτομέρειες από το πρωτοφανές συμβάν.

Σύμφωνα με την καταγγελία στο Τμήμα Συνταγματος, όπως αναφέρει το protothema.gr, όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Τρίτης. Ο 22χρονος απο τη Θεσσαλονίκη, κατά το διαστημα 13:00-14:00 μετέβη στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Εκεί, τον πλησίασε ένας νοσηλευτής, του οποιου το μικρό όνομα έχει δώσει στις αρχές, 1.75-1.80 με κοντά μαύρα μαλλιά, γένια, γύρω στα 45 και όπως κατέθεσε εκμεταλλευόμενος την ιδιότητα του, προέβη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος του.

Ο ασθενής, αντέδρασε και μόλις κατάφερε να συνέλθει απο την ψυχρολουσία, μετέβη στο Τμήμα Συντάγματος και κατήγγειλε το συμβάν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ