Μενίδι: Αρπαγή ανηλίκου με οπαδικά κίνητρα – Του έσκισαν τα ρούχα και τον χτύπησαν

Μενίδι: Αρπαγή ανηλίκου με οπαδικά κίνητρα – Του έσκισαν τα ρούχα και τον χτύπησαν

Συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι από αστυνομικούς ένας 24χρονος κατηγορούμενος για επικίνδυνες σωματικές βλάβες, αρπαγή και παραβάσεις των νομοθεσιών για τα όπλα και τον ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ χθες το βράδυ ο 24χρονος μαζί με ένα 23χρονο συνεργό του, που έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται, προσέγγισαν μια παρέα ανηλίκων και με χρήση σωματικής βίας εξανάγκασαν έναν εξ αυτών να επιβιβασθεί σε αυτοκίνητο, ενώ με την απειλή μαχαιριού απομάκρυναν τους άλλους.

Στη συνέχεια, οδήγησαν τον ανήλικο σε απομακρυσμένη περιοχή, όπου του έσκισαν τα ρούχα και τον χτύπησαν.

Ο συλληφθείς οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

«Συνελήφθη μεσημβρινές ώρες σήμερα, Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 24χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για επικίνδυνες σωματικές βλάβες, αρπαγή και παραβάσεις των νομοθεσιών για τα όπλα και τον ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες χθες, Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022, στην περιοχή των Αχαρνών ο ανωτέρω συλληφθείς από κοινού με 23χρονο ημεδαπό συνεργό του, που έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται, προσέγγισαν πεζοί παρέα ανηλίκων και με χρήση σωματικής βίας εξανάγκασαν έναν εξ αυτών να επιβιβασθεί σε αυτοκίνητο, ενώ με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου απομάκρυναν τους άλλους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ