Εκλογές: Τέσσερις γυναίκες στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός

Εκλογές: Τέσσερις γυναίκες στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός

«Αρωμα γυναίκας» στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τις επερχόμενες εκλογές

Την ενίσχυση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας με γυναίκες, προωθεί το Μέγαρο Μαξίμου. Ετσι, ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε σήμερα τέσσερις γυναίκες που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο στις επόμενες εκλογές. Πρόκειται για τρεις υφυπουργούς και την πρώην Γενική Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής.

Συγκεκριμένα τα ονόματα που ανακοινώθηκαν είναι: Σοφία Ζαχαράκη, Δόμνα Μιχαηλίδου, Μαρία Συρεγγέλα και Σοφία Νικολάου.

Η ανακοίνωση της ΝΔ

Με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη και στο πλαίσιο της ενίσχυσης της γυναικείας παρουσίας στα ψηφοδέλτια της ΝΔ στις εκλογές του 2023, η Υφυπουργός Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δόμνα Μιχαηλίδου θα είναι υποψήφια βουλευτής στην Α εκλογική περιφέρεια Πειραιώς, η Υφυπουργός για τη Δημογραφική Πολιτική και την Οικογένεια, Μαρία Συρεγγέλα στην Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών, η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη στην εκλογική περιφέρεια Ανατολικής Αττικής και η δικηγόρος, πρώην Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου, στην Εύβοια.

Οι ανακοινώσεις αυτές ενδεχομένως να δημιουργούν κλίμα… εκλογών, ωστόσο χθες ο πρωθυπουργός έσπευσε να βάλει φρένο στα σενάρια περί πρόωρης προσφυγής στις κάλπες τονίζοντας: «Εχω πει ότι θα εξαντληθεί η τετραετία. Θέλω όμως να πω και κάτι ακόμα» σημείωσε αρχικά, για να απαντήσει ενδιαμέσως στο εμβόλιμο ερώτημα «γιατί;» με τη φράση «γιατί αυτό πιστεύω ότι ορίζει η θεσμική τάξη».

Μ. Συρεγγέλα

Σοφία Ζαχαράκη

Δόμνα Μιχαηλίδου

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ