Συνελήφθησαν 2 άτομα για τη δολοφονία του 42χρονου στη Ραφήνα

Συνελήφθησαν 2 άτομα για τη δολοφονία του 42χρονου στη Ραφήνα

Εξελίξεις στην υπόθεση

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία σχετικά με την άγρια δολοφονία του 42χρονου στην Ραφήνα, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου. Συγκεκριμένα, ο 42χρονος δέχτηκε μπουνιές και κλοτσιές, με μαρτυρίες να κάνουν λόγο και για χτυπήματα με σιδερογροθιά.

Την είδηση της σύλληψης έκανε γνωστή ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη:

Το φονικό που έγινε μπροστά στα μάτια αρκετών ανθρώπων

Ο 42χρονος έπινε ποτό μαζί με την κοπέλα του και δύο ακόμη άτομα. Κάποια στιγμή φέρεται να πήγε προς την τουαλέτα του μαγαζιού και όταν γύρισε είδε τέσσερα άτομα να ενοχλούν την κοπέλα του. Όταν τους ζήτησε το λόγο, ξεκίνησε η μεταξύ τους αντιπαράθεση.

Άλλη εκδοχή αναφέρει ότι όταν ο 42χρονος σηκώθηκε να πάει στην τουαλέτα, κατά λάθος σκούντησε ένα από τα άτομα της παρέας, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν να διαπληκτίζονται.

Η μοιραία σιδερογροθιά

Όπως ανέφεραν μάρτυρες, τα χτυπήματα ήταν ιδιαίτερα βίαια και κάποια εξ αυτών έγιναν με σιδερογροθιά, που σύμφωνα με τους γιατρούς έφεραν και το θάνατο του 42χρονου, αφού του προκάλεσε ακατάσχετη αιμορραγία.

Ο 42χρονος έπεσε αιμόφυρτος στο πεζούλι και οι νεαροί διέφυγαν προς την παραλία της Ραφήνας.

Αμέσως μετά ο 42χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός». Ο άτυχος άνδρας ήταν τόσο άγρια χτυπημένος, με τα χέρια και με σιδηρογροθιά, όπου παρά το γεγονός ότι διασωληνώθηκε αρκετά γρήγορα δεν κατάφερε παρά να ζήσει μερικές μόνο ώρες.

Σε βίντεο ντοκουμέντο που έρχεται στο φως της δημοσιότητας, καταγράφεται η άφιξη του περιπολικού στο σημείο που έγινε το μοιραίο περιστατικό που στοίχισε τη ζωή στον 42χρονο.

Το περιπολικό, όπως φαίνεται από το βίντεο, πέρασε από το σημείο στις 2:07 π.μ. ενώ στις 2:31 π.μ. περνά από την κάμερα και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον 42χρονο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ