Πισπιρίγκου: Η οικογένεια αδειάζει το σπίτι της οδού Μπιζανίου

Πισπιρίγκου: Η οικογένεια αδειάζει το σπίτι της οδού Μπιζανίου

Η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου μεταφέρει ό, τι χρειάζεται σε άλλο σπίτι

Τη στιγμή που η Ρούλα Πισπιρίγκου προετοιμάζεται για όσα θα πει στην ανωμοτί κατάθεση που έχει κληθεί να δώσει, ως ύποπτη για τις δολοφονίες και των δύο μικρότερων παιδιών, της Μαλένας και της Ίριδας, την ερχόμενη εβδομάδα, η οικογένειά της αδειάζει το σπίτι που διέμενε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από νωρίς το πρωί του Σαββάτου η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, μαζί με τον άνδρα της και ένα ακόμη συγγενικό πρόσωπο έχουν μεταβεί στην οδό Μπιζανίου 27 με σκοπό να “κλείσουν” το σπίτι.

Όποια αντικείμενα θεωρούν πως πρέπει να μεταφερθούν τα βάζουν σε κούτες, ώστε εντός της ημέρας ή τα επόμενα 24ωρα να παραδώσουν το σπίτι στους συγγενείς της ιδιοκτήτριας.

Η απόφαση αυτή της οικογένειας είναι σε πλήρη συμφωνία με την Ρούλα Πισπιρίγκου, δεδομένου ότι πλέον το σπίτι δεν κατοικείται και κάποια πράγματα που υπάρχουν θεωρούνται χρήσιμα και θα μεταφερθούν σε άλλο σπίτι.

Να σημειωθεί πως ο Μάνος Δασκαλάκης είχε μεταφέρει τα πράγματά του από το σπίτι και μετά την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, τον περασμένο Απρίλιο, συγγενικό του πρόσωπο είχε μεταβεί στο σπίτι της οικογένειας και είχε πάρει μόνο το λαμπραντόρ, που ήταν δικό του.

Δεν αμφισβητείται το πόρισμα των ιατροδικαστών

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ετοιμάζεται να καταθέσει τις επόμενες ημέρες ως ύποπτη και για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας, μετά το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη – Καλόγρηα που κάνει λόγο για εγκληματική ενέργεια.

Η ιατροδικαστής Ελένη Σπανουδάκη βασιζόμενη στα ευρήματα του πορίσματος των ιατροδικαστών Νίκου Καρακούκη και Νίκου Καλόγρια, εκτιμά ότι δεν υπάρχει αμφιβολία για την εγκληματική ενέργεια.

«Το πόρισμα Καρακούκη – Καλόγρια είναι καλά εμπεριστατωμένο, δεν αφήνει κανένα περιθώριο για το είδος και την αίτια θανάτου» ξεκαθάρισε η ιατροδικαστής. «Δεν είναι παθολογικός ο θάνατος, ή δηλητηρίαση, (φαρμακευτική/ τοξική ουσία) σε Μαλένα και Ίριδα. Οπότε αιτία θανάτου είναι η ασφυξία, και το είδος του θανάτου εγκληματική ενέργεια» ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Σπανουδάκη, μιλώντας στο ΣΚΑΪ.

Τα ευρήματα υπήρχαν αλλά δεν συνεκτιμήθηκαν

«Υπάρχουν ευρήματα όσον αφορά τη Μαλένα που συνεκτιμούνται, όπως το πνευμονικό οίδημα και η εκφύλιση των ηπατικών κυττάρων, και υπάρχουν και ευρήματα στην Ίριδα ενδεδειγμένα για υποξία, όπως είναι η ανοξία στον εγκέφαλο» εξήγησε.

«Tα ευρήματα υπήρχαν, απλώς συνεκτιμήθηκαν όλα τα ευρήματα, δεν πρέπει να μένουμε σε ένα εύρημα» τόνισε ερωτηθείσα γιατί η εγκληματική ενέργεια δεν διαπιστώθηκε από τους προηγούμενους ιατροδικαστές που είχαν εξετάσει τις σορούς των παιδιών.

Από τη μεριά του ο ψυχίατρος κ. Σούρας αποκάλυψε ότι έστειλε επιστολή στη Ρούλα Πισπιρίγκου που της ζήτησε να ομολογήσει. Μιλώντας στον ANT1 τόνισε «διάβασα τα πορίσματα και ανατρίχιασα, της έστειλα επιστολή και της ζητώ να ομολογήσει για να τελειώσει όλο αυτό» και συνέχισε » κανείς ψυχίατρος δεν θα υπογράψει ψυχική νόσο»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ