Χρυσή Αυγή: Ύβρεις στη δίκη – Προκλητικές δηλώσεις Λαγού

Χρυσή Αυγή: Ύβρεις στη δίκη – Προκλητικές δηλώσεις Λαγού

Ο Γιάννης Λαγός υποστήριξε ότι δεν του επιτράπηκε να εκφωνήσει ομιλία και να ψηφίσει ως ευρωβουλευτής

Σε υψηλούς τόνους έπεσε η αυλαία της δίκης για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, καθώς ο Γιάννης Λαγός θέλησε να τοποθετηθεί επί διαφόρων ζητημάτων, αναφορικά με την «πολιτική δίωξη» σε βάρος του, όπως τη χαρακτήρισε.

Διαβάστε επίσης: «Είναι ήδη στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό ο Λέιντνερ»

Θα το ξεφτιλίσουμε το δικαστήριό σας

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι δεν του επιτράπηκε να εκφωνήσει ομιλία και να ψηφίσει ως ευρωβουλευτής, με την εισαγγελέα και τη πρόεδρο να επισημαίνουν ότι τα ζητήματα αυτά δεν αφορούν το παρόν στάδιο της διαδικασίας και ότι μπορεί να ταθεσει όταν φτάσει η ώρα της απολογίας του. Οδηγούμενος στα κρατητήρια ι κατηγορουμενοςα είπε: «θα το ξεφτιλίσουμε το δικαστήριο σας! Λαμόγια!».

Μάγδα Φύσσα: Τελειώσατε

Άμεση ήταν η αντίδραση της Μάγδας Φύσσα και ανθρώπων που βρίσκονται στο πλευρό της, οι οποίοι φώναξαν: «Στα λαγούμια σας! Στις τρύπες σας! Τελειώσατε!».

Ακολούθησε η απάντηση των υποστηρικτών Λαγού: «Τώρα ξεκινάμε! Ψόφο, γουρούνια!». Τελος το δικαστήριο απέρριψε και άλλα δύο αιτήματα αναστολής εκτέλεσης ποινής που υπέβαλαν κατηγορούμενοι οι οποίοι με βάση την πρωτόδικη καταδίκη παραμένουν στη φυλακή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ