Θρίλερ με αρπαγή βρέφους 8 μηνών στο Αιγάλεω

Θρίλερ με αρπαγή βρέφους 8 μηνών στο Αιγάλεω

Τι είδαν οι δημοτικοί αστυνομικοί και τι έδειξε η προανάκριση της ΕΛ.ΑΣ.

Μία πολύ περίεργη υπόθεση απασχολεί από το απόγευμα της Δευτέρας (8/8) την ΕΛ.ΑΣ. και τις δικαστικές Αρχές, μετά την καταγγελία μίας 31χρονης γυναίκας από την Αλβανία ότι δύο γνωστοί της άρπαξαν το 8 μηνών βρέφος της.

Δύο άνδρες πήραν το μωρό να το πάνε βόλτα

Όλα ξεκίνησαν όταν οι δύο άνδρες (σ.σ. Έλληνες ηλικίας 33 και 30 ετών) πήραν το μωρό της γνωστής τους για να το βγάλουν μία βόλτα στην περιοχή του Αιγάλεω, όπου και διαμένει η γυναίκα.

Κοντά στον σταθμό του Μετρό «Αγία Μαρίνα» δημοτικοί αστυνομικοί έκριναν ύποπτους τους δύο άνδρες με το βρέφος, τους προσέγγισαν και παράλληλα ειδοποίησαν την ΕΛ.ΑΣ., με τους πρώτους αστυνομικούς να φτάνουν στο σημείο σε ελάχιστα λεπτά.

Οι αστυνομικοί τους ρώτησαν εάν κάποιος από τους δύο είναι ο πατέρας του βρέφους. Αρχικά δεν απάντησαν, στην συνέχεια όμως είπαν ότι τους το έδωσε η μητέρα του μωρού για να το πάνε βόλτα. 

Η σύλληψη τους

Άπαντες οδηγήθηκαν στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα και εκεί η γυναίκα κατήγγειλε τους δύο άνδρες για αρπαγή, καθώς εντοπίστηκαν με το μωρό της σε μεγάλη απόσταση από το σπίτι τους.

Έτσι, την υπόθεση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ανηλίκων που συνέλαβε τον 33χρονο και τον 30χρονο και σχημάτισε σε βάρος τους ποινική δικογραφία, ενώ αμφότεροι οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Αρχικά υπήρξε η πληροφορία ότι οι δύο άνδρες ανέφεραν στους δημοτικούς αστυνομικούς ότι «αγόρασαν» το βρέφος, κάτι που δεν επιβεβαιώνεται από την ΕΛ.ΑΣ. και εκτιμάται ότι ενδεχομένως πρόκειται για παρεξήγηση. Σε κάθε περίπτωση η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ