Αν Χεκ: Βρέθηκαν συμβατοί λήπτες – Η οικογένειά της δώρισε τα όργανά της

Αν Χεκ: Βρέθηκαν συμβατοί λήπτες – Η οικογένειά της δώρισε τα όργανά της

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό ποια όργανα θα μεταμοσχευθούν

Κάποιοι άνθρωποι θα μπορέσουν και πάλι να χαμογελάσουν χάρη στη δωρεά των οργάνων της Αν Χεκ.

Η αγαπημένη ηθοποιός άφησε την Παρασκευή (12/8) την τελευταία της πνοή σε ηλικία 53 ετών, έχοντας πρώτα παλέψει για μία εβδομάδα για τη ζωή της, μετά το τροχαίο, στο οποίο ενεπλάκη στο Λος Άντζελες (5/8).

Οι γιατροί έκαναν προσπάθειες για να βελτιώσουν την κατάσταση της υγείας της αλλά δυστυχώς ήταν αδύνατον.

Τα τελευταία 24ωρα, η Χεκ παρέμεινε συνδεδεμένη σε αναπνευστήρα μέχρι να καθοριστεί εάν υπάρχουν στο σώμα της όργανα κατάλληλα για δωρεά, καθώς η ίδια είχε εκφράσει στο παρελθόν την επιθυμία της να γίνει δωρήτρια οργάνων.

Στη συνέχεια, αποσυνδέθηκε από τη μηχανική υποστήριξη. «Αφαιρέθηκε ειρηνικά από την υποστήριξη της ζωής»,  δήλωσε εκπρόσωπος της οικογένειας.

Οι λήπτες οργάνων έχουν εντοπιστεί

Νωρίτερα την ίδια μέρα, σύμφωνα με το SkyNews, ο ίδιος επισήμανε ότι η ιατρική της ομάδα επρόκειτο να προχωρήσει στη διαδικασία αφαίρεσης των οργάνων της.

«Η Αν Χεκ θα αφαιρεθεί από τη ζωή, οι λήπτες οργάνων έχουν εντοπιστεί και οι χειρουργοί είναι έτοιμοι. Η Αν θα αφαιρεθεί από την υποστήριξη ζωής και θα ξεκινήσει η διαδικασία», διευκρίνισε.

Όπως έχει γίνει γνωστό, πολλά όργανα θα μεταμοσχευθούν, ωστόσο, δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες για το ποια θα είναι αυτά.

Στο μεταξύ, το Αστυνομικό Τμήμα του Λος Άντζελες (LAPD) δήλωσε ότι ολοκλήρωσε την έρευνά του για το τροχαίο της Χεκ, το οποίο της στοίχισε τη ζωή.

«Από σήμερα δεν θα γίνουν περαιτέρω έρευνες για την υπόθεση αυτή. Οποιεσδήποτε πληροφορίες που έχουν ζητηθεί θα εξακολουθήσουν να συλλέγονται για το τυπικό της διαδικασίας», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Το Τμήμα προηγουμένως είχε επιβεβαιώσει ότι το δυστύχημα διερευνήθηκε ως κακούργημα για τροχαία σύγκρουση υπό την επήρεια αλκοόλ (DUI), αφού οι προκαταρκτικές εξετάσεις αίματος έδειξαν την παρουσία ναρκωτικών ουσιών στον οργανισμό της Χεκ. 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ