Deal 5 εκατομμυρίων ευρώ: Αυτή είναι η οριστική συμφωνία Παναθηναϊκού – Μπερνάρντ – Σαρίγια, έρχεται Αθήνα ο παίκτης

Deal 5 εκατομμυρίων ευρώ: Αυτή είναι η οριστική συμφωνία Παναθηναϊκού – Μπερνάρντ – Σαρίγια, έρχεται Αθήνα ο παίκτης

Ο Παναθηναϊκός κάνει «χρυσό» τον Βραζιλιάνο Μπερνάρντ και τον φέρνει στην Ελλάδα μέχρι την Παρασκευή. Λεφτά που θυμίζουν… άλλες εποχές για τη σπουδαία μεταγραφή, που μπαίνει σε επίπεδο υπογραφών.

Στο τελικό της στάδιο μπαίνει η μεταγραφή του Μπερνάρντ στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» βρίσκονται σε δίαυλο επικοινωνίας τόσο με την πλευρά του παίκτη, όσο και με αυτή της Σαρίγια στην οποία και ανήκει και πλέον μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως έως και την Παρασκευή ο ποδοσφαιριστής θα βρίσκεται στη χώρα μας για να υπογράψει και να ανακοινωθεί από τους «πράσινους». Με το συνολικό deal να είναι τεράστιο και να αγγίζει τα πέντε εκατομμύρια ευρώ τα οποία επενδύει ο Παναθηναϊκός για να ντύσει στα πράσινα τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η οριστική συμφωνία μεταξύ Παναθηναϊκού, Μπερνάρντ και Σαρίγια έχει ως εξής: ο παίκτης για το… τυπικό της υπόθεσης, καθώς το συμβόλαιό του με τους Άραβες ολοκληρώνεται σε έναν χρόνο, θα υπογράψει ως δανεικός (κάτι σαν συνιδιοκτησία) με όρο στη συμφωνία την άμεση ενεργοποίηση του δεύτερου χρόνου.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού θα πληρώσει 1,5 εκατομμύριο ευρώ για τον πρώτο χρόνο, ενώ η συμφωνία για τον δεύτερο χρόνο ξεπερνά τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ! Μιλάμε για ποσά που είχαν δοθεί από πλευράς Παναθηναϊκού σε παίκτες τύπου Σισέ και Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Διαβάστε επίσης: Γερά στο παιχνίδι για Αλεξανδρόπουλο και η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας

Αν βάλουμε και την εφορία, η οποία θα πληρωθεί από τον Παναθηναϊκό κυρίως για τον δεύτερο χρόνο μιας και στον πρώτο ο παίκτης θα είναι δανεικός, τότε μιλάμε για μια επένδυση που φτάνει τα πέντε εκατομμύρια ευρώ.

Ένα ποσό που αν ο Μπερνάρντ δεν έμενε ελεύθερος ή δε δεχόταν η Σαρίγια να καλύψει μέρος του συμβολαίου της πρώτης χρονιάς, έτσι κι αλλιώς θα μπορούσε να φτάσει εκεί με πιθανή αγορά του παίκτη συν την αμοιβή του.

Ο Παναθηναϊκός έδειξε από την πρώτη στιγμή των διαπραγματεύσεων πόσο πολύ ήθελε τον παίκτη, γνωρίζοντας πως είναι ένας σούπερ σταρ ο οποίος θα φέρει ενθουσιασμό στον κόσμο, αλλά πάνω απ’ όλα θα φέρει ουσία στο γήπεδο. Και ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον Μπερνάρντ, στρώνοντας του ένα… χαλί εκατομμυρίων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ