«Κοτζιάς, Πανούσης, Βαλαβάνη, Λαφαζάνης και Βαρουφάκης έχουν καταγγείλει υποκλοπές επί ΣΥΡΙΖΑ»

«Κοτζιάς, Πανούσης, Βαλαβάνη, Λαφαζάνης και Βαρουφάκης έχουν καταγγείλει υποκλοπές επί ΣΥΡΙΖΑ»

«Πάει πολύ εσείς να με αποκαλείται αρχηγό εγκληματικής οργάνωσης. Εσείς που σας έχουν καταγγείλει 5 πρώην συνεργάτες σας για παρακολουθήσεις» είπε ο κ. Μητσοτάκης απευθυνόμενος στον κ. Τσίπρα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλοντας ουσιαστικά να προλάβει τις καταγγελίες του Αλέξη Τσίπρα που θα πάρει αμέσως μετά το λόγο πέρασε στην αντεπίθεση σε ότι αφορά τις υποκλοπές και κατονομάζοντας τους πρώην υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Κοτζιά, Γιάννη Πανούση, Νάντια Βαλαβάνη, Παναγιώτη Λαφαζάνης και Γιάνη Βαρουφάκη, άφησε αιχμές για τις σχετικές καταγγελίες τους ότι γίνονταν υποκλοπές και επί ΣΥΡΙΖΑ.

«Τολμάτε να σηκώνετε το δάκτυλο ενώ έχετε δύο υπουργούς σας σε ειδικά δικαστήρια, κ. Τσίπρα» είπε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε ότι «πάει πολύ εσείς να με αποκαλείται αρχηγό εγκληματικής οργάνωσης. Εσείς που σας έχουν καταγγείλει 5 πρώην συνεργάτες σας για παρακολουθήσεις».

Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Μητσοτάκης απευθύνθηκε ιδιαιτέρως στον γραμματέα του ΜέΡΑ25 και πρώην υπουργό Οικονομικών λέγοντας ότι «κύριε Βαρουφάκη, να διευκρινίσετε όσα έχετε γράψει και στο βιβλίο σας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ