Ναύπακτος: Έβαλαν φωτιά σε αντισηπτικό και έπαθαν εγκαύματα

Ναύπακτος: Έβαλαν φωτιά σε αντισηπτικό και έπαθαν εγκαύματα

O 16χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας και τα δύο μικρότερα παιδιά στο «Καραμανδάνειο».

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Μοιραίο για την ζωή τεσσάρων παιδιών στη Ναύπακτο λίγο έλειψε να αποδειχθεί το παιχνίδι που επέλεξαν να παίξουν βάζοντας φωτιά σε αντισηπτικό.

Το υλικό πήρε φωτιά και τρία από τα τέσσερα παιδιά ηλικίας 12, 13 και 16 ετών τραυματίστηκαν και έπαθαν εγκαύματα στα χέρια και το πρόσωπο.

Διακομίστηκαν στο νοσοκομείο

Τρία από τα τέσσερα παιδιά ηλικίας 12, 13 και 16 ετών τραυματίστηκαν και έπαθαν εγκαύματα στα χέρια και το πρόσωπο, ενώ διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.

Γιατρός του Κέντρου Υγείας της Ναυπάκτου που μίλησε σχετικά, ανέφερε ότι τα εγκαύματα «ήταν στα άνω και τα κάτω άκρα. Τα δύο παιδάκια είχαν εγκαύματα και στο πρόσωπο, ενώ είναι δευτέρου βαθμού».

O 16χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας και τα δύο μικρότερα παιδιά στο «Καραμανδάνειο».

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ