Συνάντηση Θεοδωρικάκου με τη χήρα Καραϊβάζ: «Η έρευνα για τη δολοφονία θα φθάσει μέχρι τέλους»

Συνάντηση Θεοδωρικάκου με τη χήρα Καραϊβάζ: «Η έρευνα για τη δολοφονία θα φθάσει μέχρι τέλους»

Συνάντηση με τη χήρα του δημοσιογράφου Γ. Καραϊβάζ είχε ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Την πάγια και ξεκάθαρη εντολή για διερεύνηση της υπόθεσης της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ, επανέλαβε ο Τάκης Θεοδωρικάκος στη χήρα του δολοφονημένου δημοσιογράφου.

Η Στάθα Αλεξανδροπούλου – Καραϊβάζ συναντήθηκε το απόγευμα της Τρίτης με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, έπειτα από την ανάρτηση που είχε κάνει εκφράζοντας το παράπονό της για το γεγονός ότι παραμένει χωρίς αποτέλεσμα η έρευνα για τους δράστες της σκληρής δολοφονίας του δημοσιογράφου.

Μάλιστα, τότε η χήρα του Γιώργου Καραϊβάζ μετά από φήμες ότι η υπόθεση μπήκε στο αρχείο, επέρριπτε ευθύνες στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη και σε υπηρεσιακούς παράγοντες. Στην απάντησή του το υπουργείο ανέφερε ότι η διερεύνηση συνεχίζεται κανονικά, απευθύνοντας και πρόσκληση για συνάντηση.

Στη σημερινή επαφή των δύο πλευρών, ο κ. Θεοδωρικάκος επανέλαβε –σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη- πως «καμία διερεύνηση υπόθεσης δολοφονίας δε σταματά εάν δεν εξιχνιαστεί πλήρως, δεν εντοπιστούν οι υπαίτιοι και αποδοθούν στη Δικαιοσύνη».

«Κάθε απώλεια ζωής είναι μία τραγωδία. Ένας πόνος ψυχής και μια αγιάτρευτη πληγή για πολλές οικογένειες, αλλά και για την ίδια την κοινωνία. Η έρευνα σε όλες -ανεξαιρέτως- τις υποθέσεις θα φθάσει μέχρι τέλους. Μέχρι να φωτιστεί και η τελευταία λεπτομέρεια, μέχρι να απαντηθούν όλα τα ερωτήματα, μέχρι να βρεθούν οι δράστες» συμπλήρωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Σύμφωνα με την ηγεσία του υπουργείου, «όσος καιρός και να περάσει. Είναι ζήτημα ήθους, είναι ζήτημα συνείδησης, είναι ζήτημα πολιτισμού, είναι ζήτημα ανθρώπινης αξιοπρέπειας, είναι ζήτημα Δικαιοσύνης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ