Η βασίλισσα Ελισάβετ θα ήταν έξαλλη – Ο απαράδεκτος τρόπος που φέρθηκαν στο προσωπικό της αφού πέθανε

Η βασίλισσα Ελισάβετ θα ήταν έξαλλη – Ο απαράδεκτος τρόπος που φέρθηκαν στο προσωπικό της αφού πέθανε

«Έχουν την ίδια βασίλισσα με όλους τους άλλους. Είναι αρκετά ενοχλητικό να βλέπεις κάποιους ανθρώπους να έχουν προτεραιότητα έναντι άλλων», δήλωσε πηγή στη Daily Mail.

Το προσωπικό του βασιλικού οίκου έμεινε «αναστατωμένο και απογοητευμένο» επειδή δεν μπόρεσε να πει το τελευταίο αντίο στην βασίλισσα Ελισάβετ.

Το προσωπικό της βασίλισσας Ελισάβετ ανέφερε πως ήταν «γροθιά στο στομάχι» το γεγονός ότι οι βουλευτές είχαν τη δυνατότητα να προηγηθούν της ουράς – και να πάρουν μαζί τους τέσσερις καλεσμένους – όταν πολλοί από εκείνους που την υπηρέτησαν πιστά για χρόνια δεν μπόρεσαν καν να υποβάλουν τα σέβη τους, καθώς τους είπαν να στηθούν στην ουρά, κάτι το οποίο ήταν αδύνατον από τη στιγμή που οι περισσότεροι δουλεύουν αυτές τις ημέρες λόγω της «εκδήλωσης του αιώνα».

Την ίδια ώρα υπήρξε έντονη κριτική για τους τηλεοπτικούς παρουσιαστές Phillip Schofield και Holly Willoughby που χρησιμοποίησαν την ουρά προτεραιότητας για τα μέσα ενημέρωσης για να δουν το φέρετρο της Αυτού Μεγαλειότητας.

Όλοι έχουμε την ίδια βασίλισσα

«Έχουν την ίδια βασίλισσα με όλους τους άλλους. Είναι αρκετά ενοχλητικό να βλέπεις κάποιους ανθρώπους να έχουν προτεραιότητα έναντι άλλων», δήλωσε πηγή στη Daily Mail.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, οι 650 βουλευτές είχαν τη δυνατότητα να προηγηθούν της 14ωρης δημόσιας ουράς, καθώς και τα μέλη της Βουλής των Λόρδων. Ο Jacob Rees-Mogg εθεάθη την περασμένη εβδομάδα συνοδευόμενος από τρία μικρά παιδιά του να χρησιμοποιεί το σύστημα «fast track», όπως και η πρώην πρωθυπουργός Theresa May και η αναπληρώτρια ηγέτης των Εργατικών Angela Rayner.

Προτεραιότητα έχει το κοινό

Ορισμένοι κοινοβουλευτικοί υπάλληλοι είχαν επίσης την άδεια να μην καθίσουν στην ουρά. Ωστόσο, επισημάνθηκε ότι οι καθαρίστριες και οι φρουροί ασφαλείας που εργάζονται στο Κοινοβούλιο έπρεπε να περιμένουν στην ουρά.

Η Βουλή των Κοινοτήτων δήλωσε ότι προτεραιότητα έχει το κοινό. Σε ανακοίνωσή της ανέφερε: «Δεν είναι δυνατόν να ανοίξει περαιτέρω πρόσβαση (για το προσωπικό) καθώς θα υπάρξει κίνδυνος να επηρεαστεί η πρόσβαση για τα μέλη του κοινού που περιμένουν στην ουρά».

Δεν δόθηκε η ευκαιρία σε πάνω από 1.200 άτομα προσωπικό

Βασιλικές πηγές δήλωσαν στη Mail ότι τα 1.200 μέλη από το βασιλικό προσωπικό που εργαζόταν για τη βασίλισσα, πολλοί από τους οποίους βρίσκονται σε υπηρεσία από τότε που πέθανε, θα εκτιμούσαν την ευκαιρία να αποτίσουν τα σέβη τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ