Διέρρηξαν σπίτι 30χρονου πρώην παίκτη του Άρη: Λεία αξίας 30.000, πήραν 4 ναργιλέδες

Διέρρηξαν σπίτι 30χρονου πρώην παίκτη του Άρη: Λεία αξίας 30.000, πήραν 4 ναργιλέδες

Ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε στον Άρη και μένει στην Γλυφάδα, έπεσε θύμα διαρρηκτών.

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε έναν πρώην παίκτη του Άρη, ο οποίος πλέον μένει στην Αττική και συγκεκριμένα στην Γλυφάδα, καθώς το σπίτι του έγινε στόχος διαρρηκτών.

Σύμφωνα με το vradini.gr, οι δράστες, όπως προέκυψε από την έρευνα της αστυνομίας, παραβίασαν το παράθυρο της κουζίνας και εισήλθαν στη μονοκατοικία. «Σάρωσαν» τα δωμάτια, το σαλόνι και τους βοηθητικούς χώρους και εντόπισαν πολύτιμα κοσμήματα και ρολόγια.

Ο 30χρονος σέντερ μπακ από την Πορτογαλία, το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν επέστρεψε στο σπίτι του, το βρήκε λεηλατημένο. Ενημέρωσε την αστυνομία και στην κατάθεσή του στην Ασφάλεια Γλυφάδας, δήλωσε ότι οι δράστες του άρπαξαν 2 ρολόγια Armani, 1 ρολόι Franklin, 1 ρολόι Cerruti, 10 χρυσά περιδέραια με διαμάντια, 1 χρυσό περιδέραιο Versace, 15 ζευγάρια χρυσά σκουλαρίκια με διαμάντια, 7 ζευγάρια γυαλιά επώνυμων οίκων και 4 ναργιλέδες.

Διαβάστε επίσης: Ο Παναθηναϊκός, η Ρεάλ και άλλοι τρεις σε όλη την Ευρώπη (Vids)

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής προσδιόρισε την αξία των κλοπιμαίων στις 30.000 ευρώ. Η μονοκατοικία στην οδό Αγίου Νικολάου, ερευνήθηκε από την σήμανση για αποτυπώματα και γενετικό υλικό. Η Ασφάλεια Γλυφάδας αναζητά οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας, που ίσως έχουν καταγράψει τις κινήσεις των… «θεριακλήδων» διαρρηκτών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ