Αίγινα: Έτσι «σακάτεψαν» οι νταήδες την 67χρονη και τον γιο της

Αίγινα: Έτσι «σακάτεψαν» οι νταήδες την 67χρονη και τον γιο της

Σοκάρουν τα νέα βίντεο που δείχνουν τον άγριο ξυλοδαρμό που δέχτηκαν η 67χρονη ιδιοκτήτρια ξενοδοχείου και ο γιος της στην Αίγινα.

Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση στην 67χρονη και τον γιο της στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου του στην Αίγινα.

Οι κάμερες του ξενοδοχείου έχουν καταγράψει τις κινήσεις των δραστών. Δύο γεροδεμένοι άνδρες εμφανίζονται στο πάρκινγκ. Φορούν μάσκες για τον κορωνοϊό και καπέλα για να κρύψουν τα χαρακτηριστικά τους.

Έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο με την 67χρονη και τον γιο της. Παρών είναι και ο 4χρονος γιος του. Τους αιφνιδιάζουν. Ο ένας χτυπά τον γιο και σχεδόν ταυτόχρονα ο άλλος ρίχνει μπουνιά στην γυναίκα που σωριάζεται κάτω, χάνοντας ακαριαία τις αισθήσεις της.

Ο γιος της 67χρονης πέφτει πάνω στο παιδί του, εκείνο σηκώνεται και αρχίζει να ουρλιάζει, βάζει τα κλάματα, τα χάνει. Ο ξενοδόχος σηκώνεται κι αυτός παρ’ ότι δέχεται κι άλλα χτυπήματα και από τους δύο άνδρες που τους επιτέθηκαν, αρχίζει να καλεί σε βοήθεια και οι δράστες το βάζουν στα πόδια.

Στον ανακριτή

Oι τέσσερις κατηγορούμενοι, ανάμεσά τους και ο φερόμενος ως ηθικός αυτουργός, οδηγήθηκαν ενώπιον του ανακριτή Πειραιά για να απολογηθούν. Οι τρεις βασικοί κατηγορούμενοι φέρονται να «δίνουν» ο ένας τον άλλο, χωρίς όμως, να κατονομάζουν τον ιδιοκτήτη κλαμπ, που φέρεται να έδωσε την εντολή για τον διπλό ξυλοδαρμό εξαιτίας των καταγγελιών για ηχορύπανση από πλευράς της 67χρονης.

Οι δύο που επιτέθηκαν στην γυναίκα και το γιο της μπροστά στα μάτια του 4χρονου εγγονού της και ο τρίτος που επόπτευσε το χώρο το πρωί της ίδιας ημέρας – φέρονται να ισχυρίστηκαν ότι «πήγαμε να ρίξουμε δύο – τρία χαστούκια και να φύγουμε».

Από τη πλευρά τους τα θύματα ισχυρίζονται ότι πρόκειται για ξεκάθαρη απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος τους. Η 67χρονη μάλιστα, όχι μόνο κατέληξε στο νοσοκομείο από τα βαρύτατα χτυπήματα αλλά υπέστη και δύο ανακοπές στην εντατική όπου νοσηλευόταν για αρκετές ημέρες σε καταστολή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ