Μπαχτσελί προς Ελλάδα: Μην μας κουνάτε το δάχτυλο γιατί…

Μπαχτσελί προς Ελλάδα: Μην μας κουνάτε το δάχτυλο γιατί…

«Η γραμμή που μεταφέρει ενέργεια στην Ελλάδα είναι o TΑΝAP» ανέφερε ο Μπαχτσελί

Προς όφελος της Ελλάδας θα είναι να σταματήσει να κουνάει το δάχτυλο στην Τουρκία και όσον αφορά την ενεργειακή της ασφάλεια, προειδοποίησε την Τρίτη, ο πρόεδρος του Κινήματος Εθνικιστικής Δράσης και ακροδεξιός εταίρος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

Κατά τη διάρκεια ομιλίας του στους βουλευτές του κόμματος του ο Μπαχτσελί υποστήριξε – σύμφωνα με τη Hurriyet – ότι: «Η γραμμή που μεταφέρει ενέργεια στην Ελλάδα είναι o TΑΝAP. Θα είναι υπέρ της ενεργειακής ασφάλειας για αυτή τη χώρα να σταματήσει να κουνάει το δάχτυλο στην Τουρκία και να μείνει μακριά από το να χάσουμε την υπομονή μας».

Διαβάστε επίσης: Ερντογάν: Χάρης Ρώμας: Πώς γνώρισε τον 53χρονο που εξέδιδε την 12χρονη – Τι λέει για τις φωτογραφίες μαζί του

Ο πρόεδρος του Κινήματος Εθνικιστικής Δράσης δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές και εναντίον όσων άσκησαν κριτική κατά του νέου τουρκλιβυκού μνημονίου λέγοντας ότι «η συμφωνία υδρογονανθράκων που υπέγραψε η χώρα μας με τη Λιβύη είναι επίσης ιστορικού χαρακτήρα και έχει ενοχλήσει πολύ τις δυτικές χώρες».

Η Τουρκία δεν θα έχει ενεργειακό ζήτημα
Την ίδια στιγμή ο Μπαχτσελί αναφέρθηκε στα ενεργειακά ζητήματα λέγοντας ότι η Ευρώπη θα είναι αυτή που θα κρυώσει και όχι η Τουρκία. «Όταν ερμηνεύουμε τις εξελίξεις με όρους ενεργειακής γεωπολιτικής, η Τουρκία είναι ο ασφαλέστερος και πιο σίγουρος τερματικός σταθμός για τη μεταφορά των πλούσιων πόρων φυσικού αερίου και πετρελαίου από τη Μέση Ανατολή, την ανατολική Μεσόγειο και τον Καύκασο στην Ευρώπη. Οι ευρωπαϊκές χώρες σκέφτονται πώς να ζεσταθούν και να φωτίσουν αυτόν τον χειμώνα. Ευτυχώς, η Τουρκία δεν έχει ποτέ τέτοιο πρόβλημα, τέτοιο φόβο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ