Κρήτη: Τι λέει η 38χρονη που έριξε το καυστικό υγρό – «Με χτυπούσε, όμως δεν ήθελα να πάει ξανά φυλακή»

Κρήτη: Τι λέει η 38χρονη που έριξε το καυστικό υγρό – «Με χτυπούσε, όμως δεν ήθελα να πάει ξανά φυλακή»

«Με απείλησε, θόλωσα και του έριξα το υγρό»

Έτοιμη να παραδοθεί δηλώνει η 38χρονη που έριξε καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της στην Κρήτη και παραμένει ασύλληπτη από το Σάββατο. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η 38χρονη γυναίκα αναμένεται να παραδοθεί στις αρχές το πρωί της Δευτέρας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 38χρονη επικοινώνησε με δημοσιογράφους και ανέφερε ότι το πρωί της Δευτέρας αναμένεται να παρουσιαστεί με τον δικηγόρο της στην αστυνομία ώστε να παραδοθεί.

Διαβάστε επίσης: Σοϊγκού: Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ – Ρεκόρ επαφών με τη Δύση από την αρχή του πολέμου

Όπως είχε επισημάνει η 38χρονη, ο λόγος που δεν είχε παραδοθεί ήταν επειδή δεν είχε βρει δικηγόρο.

Η 38χρονη τόνισε ότι το μπουκάλι με το καυστικό υγρό δεν το είχε μαζί της μόνο το Σάββατο για να το ρίξει στον 36χρονο, αλλά το είχε μέρες μαζί της, γιατί «ήταν θύμα κακοποιητικής συμπεριφοράς, δεχόταν απειλές και επιθέσεις και το είχε ως μέσο άμυνας σε περίπτωση που δεχόταν κάποια επίθεση».

«Με απείλησε, θόλωσα και του έριξα το υγρό»
Η ίδια, μιλώντας στο Star, αναφέρθηκε στο τι προηγήθηκε, αλλά και το τι συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου στο ξενοδοχείο στο Ηράκλειο της Κρήτης.

«Συναντηθήκαμε στο ξενοδοχείο. Ήπιαμε τα κρασιά μας και ήρθαμε σε ερωτική επαφή. Αμέσως μετά πήγε σε ένα κλαμπ, που είναι δίπλα στο ξενοδοχείο, και επέστρεψε στις 5 το πρωί» είπε η 38χρονη μητέρα δύο παιδιών.

«Τότε άρχισε να με απειλεί για πολλοστή φορά. Ότι αν κάνω σχέση θα με σκοτώσουν οι δικοί του και θα είμαι στο χώμα. Θόλωσα… Πήρα το υγρό που είχα σε ένα βαζάκι στην τσάντα μου και του το έριξα», περιέγραψε.

Όπως λέει, είχε μια μικρή ποσότητα μαζί της και δεν ήταν βιτριόλι: «Ήταν ένα υγρό, τύπου ακουαφόρτε, που προμηθεύθηκα από το ίντερνετ νόμιμα. Είχα τρομοκρατηθεί. Από φόβο το είχα μαζί μου».

Η ίδια ξεκαθαρίζει πως δεν πήγε με πρόθεση να τον βλάψει στο ξενοδοχείο: «Δεν είχα προμελητήσει κάτι. Στο ξενοδοχείο είχαμε βρεθεί τέσσερις φορές . Περίμενα την τέταρτη φορά να τον βλάψω; Το υγρό το είχα μαζί μου ως μέσο προστασίας γιατί δεν είχα άλλο όπλο».

Η 38χρονη ισχυρίζεται ότι έχει καταθέσει μήνυση κατά του αδερφού του θύματος για ενδοοικογενειακή βία και αναφέρει για τον εν διαστάσει σύζυγό της: «Με χτυπούσε. Όμως δεν ήθελα να πάει ξανά φυλακή. Είναι έξω με αναστολή γι’ αυτό και δεν του έκανα μήνυση. Εκείνοι οπλοφορούν. Εμένα αν με στρίμωχναν κάπου και με άρχιζαν πάλι στο ξύλο, πως θα υπερασπιζόμουν τον εαυτό μου; Έχω και δύο παιδιά μαζί μου. Κακώς βέβαια έχουμε φθάσει ως εδώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ