«Βόμβα» Θεοδωρικάκου για τον βιασμό της 12χρονης: Στη δημοσιότητα όλα τα ονόματα των εμπλεκομένων

«Βόμβα» Θεοδωρικάκου για τον βιασμό της 12χρονης: Στη δημοσιότητα όλα τα ονόματα των εμπλεκομένων

Όπως έχουμε αποδείξει οι νόμοι τηρούνται και τηρούνται απαρέγκλιτα για όλους, χωρίς εξαιρέσεις.

«Οι νόμοι τηρούνται απαρέγκλιτα» και τα ονόματα των εμπλεκομένων «θα δουν το φως της δημοσιότητας» τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, αναφορικά με την υπόθεση της 12χρονης στα Σεπόλια.

Συγκεκριμένα, μιλώντας την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια, ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε πως, «αυτή η ανατριχιαστική κι απάνθρωπη υπόθεση της 12χρονης κοπέλας η οποία κακοποιήθηκε με τον πιο βάναυσο, βάρβαρο και άγριο τρόπο, γιατί αυτή είναι η αλήθεια και η πραγματικότητα, έχει εξιχνιαστεί από την ελληνική αστυνομία, η οποία κινήθηκε με μυστικότητα, όπως έπρεπε, με επαγγελματισμό και εξάρθρωσε το δίκτυο αυτών που κρύβονται πίσω από αυτή την υπόθεση. Η υπόθεση αυτή βρίσκεται σήμερα στην Ανακρίτρια η οποία καθοδηγεί τις έρευνες, η ελληνική αστυνομία έχει στενή συνεργασία με τις ανακριτικές αρχές και διευκολύνει και διεκπεραιώνει το έργο που της ανατίθεται. Είναι προφανές ότι υπάρχουν και άλλοι που κρύβονται από πίσω από αυτό το σκοτεινό πέπλο μίας απάνθρωπης υπόθεσης, εναντίον ενός μικρού κοριτσιού, αλλά όπως ξέρετε, οι συλλήψεις δεν προαναγγέλλονται».

«Όπως έχουμε αποδείξει οι νόμοι τηρούνται και τηρούνται απαρέγκλιτα για όλους, χωρίς εξαιρέσεις, διακρίσεις και αστερίσκους, όσοι έχουν υποπέσει σε τέτοιου είδους εγκληματικές πράξεις, θα
«συρθούν» ενώπιον ης δικαιοσύνης και θα έχουν την τύχη που τους αξίζει με βάση τους νόμους του κράτους.

Τα ονόματα τους θα δουν το φως της δημοσιότητας

Είναι και άλλες περιπτώσεις που έχουν πει πολλοί στα social media, “μα θα τους βρουν;”, ή “μήπως καλύπτονται”, έχει αποδειχθεί ότι τίποτα δεν καλύπτεται, τα πάντα αποκαλύπτονται και όλοι οδηγούνται στη δικαιοσύνη, ακόμα και εάν υπάρχει κάποια καθυστέρηση. Η δουλειά γίνεται με τον πλέον επαγγελματικό τρόπο και με άριστη συνεργασία της αστυνομίας με τις ανακριτικές αρχές και η δουλειά προχωρά με αποτελέσματα. Τα ονόματά τους φυσικά θα δουν το φως της δημοσιότητας κι θα έχουν τύχη που τους αξίζει», πρόσθεσε σχετικά με την υπόθεση της 12χρονης.

Κούγιας: Δεν μπορούν να δημοσιευτούν τα ονόματα των 213 που επικοινώνησαν με τη 12χρονη

Πάντως πριν μερικές ημέρες, ο Κούγιας είχε αναφέρει πως δεν μπορούν να δημοσιευτούν τα ονόματα και των 213«επίδοξων» βιαστών.

Όπως είχε αναφέρει εάν δεν αποδειχθεί η εμπλοκή κάποιου στην φρικιαστική αυτή υπόθεση, τότε δεν είναι δυνατόν να δημοσιευτεί το όνομά του.

«Ακούω πολλές φορές ορισμένες ακρότητες και μου κάνει εντύπωση πως αυτές οι ακρότητες φτάνουν στη Βουλή, όπως να δημοσιευτούν τα ονόματα των 213 που επικοινώνησαν με την 12χρονη. Εάν δεν αποδειχτεί και με αναγνώριση από το παιδί είτε από άλλο αδιάσειστο στοιχείο ότι υπήρξε σεξουαλική επαφή, κανείς από αυτούς δεν μπορεί να τιμωρηθεί και απαγορεύεται ρητώς να δημοσιευτεί το όνομά του», είχε αναφέρει στο MEGA.

Νέα κατάθεση θα δώσει η 12χρονη

Σημειώνεται πως και αυτή την βδομάδα αναμένεται να υπάρχουν εξελίξεις για την υπόθεση 12χρονου κοριτσιού.

Συγκεκριμένα η 12χρονη αναμένεται να κληθεί να δώσει νέα συμπληρωματική κατάθεση, ενώ στο μικροσκόπιο των αρχών έχουν μπει και οι άνδρες που προσήλθαν αυτοβούλως, τα τελευταία εικοσιτετράωρα στη ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, συνολικά 10 είναι τα άτομα που έχουν παρουσιαστεί στις Αρχές και έχουν αναφέρει πως είχαν έρθει σε επαφή διαδικτυακή με το άτομο που χειριζόταν το προφίλ για λογαριασμό της 12χρονης. Γίνεται περαιτέρω έρευνα στα κινητά τους τηλέφωνα που έχουν κατασχεθεί προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχαν συναντηθεί με το κορίτσι. Εντός των επόμενων ημερών, ενδεχομένως και σήμερα, η 12χρονη αναμένεται να δώσει νέα κατάθεση. Θα της δείξουν φωτογραφίες ατόμων που έχουν ταυτοποιηθεί προκειμένου να αναγνωρίσει αν ανάμεσά τους βρίσκονται άτομα, που όπως είχε αναφέρει και στην αρχική της κατάθεση, την είχαν αναγκάσει να πάνε στο ΙΧ αυτοκίνητό τους και να την βιάσουν.

Αν και εφόσον αναγνωριστούν από την 12χρονη θα ξεκινήσει άμεσα νέος κύκλων συλλήψεων.

Παράλληλα έχουν ταυτοποιηθεί και οι 212 που έχουν στείλει μήνυμα στο προφίλ που είχε δημιουργηθεί για λογαριασμό της 12χρονης κι έχουν οι αστυνομικοί τα IP τους. Σε κάποιες περιπτώσεις έχουν κινητά τηλέφωνα και φωτογραφίες.

Οι ηλικίες ποικίλλουν, πρόκειται για άτομα 20-25 ετών αλλά και ακόμα μεγαλύτερα 60-65 ετών.

Τα δύο πρόσωπα του Ηλία Μίχου μέσα από τις συνομιλίες του

Την ίδια ώρα, τα νέα στοιχεία και οι συνομιλίες του Ηλία Μίχου που αποκαλύπτονται, φέρνουν στο φως τα δύο πρόσωπά του. Κι αυτό γιατί, ο Μίχος από τη μία εμφανιζόταν σαν προστατευτικός φίλος στο παιδί υποσχόμενος βόλτες και φαγητό και την άλλη του ζητούσε να στείλει βίντεο και αποκαλυπτικές φωτογραφίες.

Άλλες φορές, κρυμμένος πίσω από ένα πληκτρολόγιο, προσποιούταν ότι ήταν το κορίτσι, λέγοντας όμως ότι ήταν μεγαλύτερης ηλικίας…

Πάντως, ο προφυλακισμένος Μίχος εξακολουθεί να υποστηρίζει τα λεγόμενά του, ότι δεν παγίδευσε το κοριτσάκι και δεν το εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά.

«Σκάσε μωρή και δούλευε!»

Όλα αυτά, τη στιγμή που ακόμη μια μαρτυρία, γείτονα του 53χρονου στα Σεπόλια έρχεται στο «φως» και αποκαλύπτει την συμπεριφορά του προς τη 12χρονη.

Ο γείτονας θυμάται χαρακτηριστικά, μία ημέρα που βρισκόταν στο μαγαζί του 53χρονου και ο τελευταίος έβρισε τη 12χρονη.

Όπως είπε ο γείτονας του 53χρονου, στην εκπομπή του MEGA, «Χαμογέλα και Πάλι!»,  κορίτσι δούλευε στο μαγαζί ως υπάλληλος και τακτοποιούσε τα ράφια. Ο ίδιος την είχε δει αρκετές φορές και της είχε μιλήσει μια φορά στο μαγαζί, ενώ αποκάλυψε ότι ο Ηλίας Μίχος  την έβρισε και εκείνη δε αντέδρασε.

«Μια φορά μίλαγε μαζί μου και αυτός εκνευρίστηκε που δεν γινόταν η δουλειά και της είπε »σκάσε μωρή @@@ και δούλευε». Εκείνη δεν αντέδρασε και συνέχισε να φτιάχνει τα ράφια», είπε ο άνδρας χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος αποκαλύπτει, ότι μια άλλη φορά, τους είχε δει να μπαίνουν μαζί στο αυτοκίνητο του 53χρονου, ενώ είχε δει και τη μητέρα της 12χρονης στο μαγαζί να μιλάει με τον κατηγορούμενο.

«Μία φορά που καθόμουν έξω από το μαγαζί τους είδα να μπαίνουν μαζί μέσα στο αυτοκίνητο, το οποίο ήταν φορτωμένο με πράγματα για παράδοση» αναφέρει.

Αποκαλύπτει την ίδια ώρα πως ο 53χρονος συνήθιζε να κάθεται και να παίζει με παιδιά και με τα αδέρφια της 12χρονης.

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου για την ηλικία του ανηλίκου, ο γείτονας δηλώνει πως φαινόταν για παιδί 11 με 12 χρονών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ