Σε Λιθουανία και Εσθονία ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Σε Λιθουανία και Εσθονία ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Επαφές με τους ομολόγους του σε Βίλνιους και Ταλίν θα έχει ο Έλληνας πρωθυπουργός.

Επαφές με ομολόγους του στην Ευρώπη θα έχει τις επόμενες ημέρες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ειδικότερα, ο κ. Μητσοτάκης θα ταξιδέψει το πρωί της Δευτέρας για τη Λιθουανία, όπου θα πραγματοποιήσει επίσημη συνάντηση με την Λιθουανή πρωθυπουργό Ίνγκριντα Σιμονίτε, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες των δύο αντιπροσωπειών.

Διαβάστε επίσης: Ινδία: Εκατοντάδες άνθρωποι έπεσαν σε ποταμό όταν κατέρρευσε μια κρεμαστή γέφυρα στο Γκουτζαράτ (vids)

Στις 12:50 ο κ. Μητσοτάκης και η κυρία Ίνγκριντα Σιμονίτε θα δώσουν συνέντευξη Τύπου και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις δημοσιογράφων. Στις 13:25 θα πραγματοποιήσουν γεύμα εργασίας, ενώ λίγο αργότερα, στις 14:40 ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Λιθουανίας Γκιτάνας Ναουσέντα.

Στις 15:40 ο Έλληνας πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το Κέντρο Αριστείας του ΝΑΤΟ για την Ενεργειακή Ασφάλεια, ενώ στις 16:35 θα παραχωρήσει συνέντευξη στο κρατικό τηλεοπτικό κανάλι LRT.

Λίγο αργότερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αναχωρήσει για τον επόμενο σταθμό του ταξιδιού του που είναι το Ταλίν της Εσθονίας.

Εκεί, στις 20:00 το βράδυ θα δειπνήσει με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας της Εσθονίας, Αλάρ Κάρις.

Το πρωί της Τρίτης, στις 11:15 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με την πρωθυπουργό της Εσθονίας Κάγια Κάλας, με τους δύο ηγέτες να κάνουν δηλώσεις στον Τύπο στις 12:05.

Μισή ώρα αργότερα, στις 12:35 θα πραγματοποιηθεί γεύμα εργασίας υπό διευρυμένη σύνθεση, ενώ στις 14:00 το μεσημέρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ολοκληρώσει την επίσκεψή του στην Εσθονία μετά τη συνάντηση που θα έχει με τον πρόεδρο του Κοινοβουλίου της Εσθονίας Γιούρι Ράτας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ