Ιωάννινα: Στο Στρατοδικείο ο 28χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 4χρονου στο Αγρίνιο

Ιωάννινα: Στο Στρατοδικείο ο 28χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 4χρονου στο Αγρίνιο

Ο 28χρονος έφτασε στο Στρατοδικείο μαζί με τον δικηγόρο του.

Στο στρατιωτικό ανακριτή στα Ιωάννινα έφτασε, λίγο πριν τις 8 το πρωί, ο 28χρονος από το Αγρίνιο που κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος 4χρονου αγοριού την περίοδο που υπηρετούσε στον Στρατό, το καλοκαίρι του 2021. Ο 28χρονος έφτασε στο Στρατοδικείο μαζί με τον δικηγόρο του.

Τα στοιχεία του, στις 18 Οκτωβρίου, δόθηκαν στη δημοσιότητα με διάταξη του στρατιωτικού εισαγγελέα, στον οποίον είχε σταλεί η δικογραφία από το Αγρίνιο.

Για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο σε βάρος της μητέρας του 28χρονου, η οποία είχε αναλάβει τη φύλαξη του παιδιού.

Το χρονικό της φρίκης

Τον Ιανουάριο του 2021, ο 28χρονος μεταγράφηκε στην Αθλητική Ένωση Μεσολογγίου. Από το Μάρτιο ως τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς υπηρετούσε τη θητεία του σε κοντινή περιοχή.

Στο διάστημα που ήταν φαντάρος φέρεται ότι κακοποιούσε το άτυχο παιδί, με την ανοχή της 52χρονης μητέρας του που παρείχε υπηρεσίες νταντάς στους γονείς του 4χρονου, με τους οποίους είχε αναπτύξει φιλικές σχέσεις έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη τους.

Το καλοκαίρι του 2021, οι γονείς θορυβήθηκαν από τις ζωγραφιές του ανήλικου γιου τους, που απεικόνιζαν ένα τερατόμορφο ον να αγκαλιάζει ένα παιδάκι και μια γυναίκα να στέκεται σε απόσταση.

Όταν το αγοράκι άρχισε να αντιδρά βλέποντας στην τηλεόραση ανθρώπους να αγκαλιάζονται, αμέσως υποψιάστηκαν τι συνέβαινε και υπέβαλαν μήνυση στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αγρινίου, που έδωσε εντολή στην Ασφάλεια Αγρινίου για έρευνα. Το 4χρονο αγόρι εξετάστηκε από δυο πραγματογνώμονες, έναν παιδοψυχολόγο που όρισε η Εισαγγελία και έναν που διορίστηκε από την οικογένεια.

Και οι δυο αποφάνθηκαν ότι υπήρχαν στοιχεία της σεξουαλικής κακοποίησης στο παιδί, το οποίο μετά από τόσους μήνες παρακολουθείται ακόμη από ειδικό για να ξεπεράσει το βαρύ ψυχολογικό τραύμα που υπέστη. Μαζί του, άλλωστε, διηγήθηκε σε έμπειρο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. τις εφιαλτικές στιγμές που πέρασε στα χέρια του γιου της νταντάς του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ