Παλαιό Φάληρο: Κάμερα κατέγραψε τις κινήσεις του βιαστή με το τατουάζ στην απόπειρα κατά της 24χρονης (vid)

Παλαιό Φάληρο: Κάμερα κατέγραψε τις κινήσεις του βιαστή με το τατουάζ στην απόπειρα κατά της 24χρονης (vid)

Μέχρι την Τρίτη αναμένεται να έχει εκδοθεί το διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον 45χρονο βιαστή του Παλαιού Φαλήρου που έχει ήδη διαφύγει στην Αλβανία.

Την ώρα που οι Αρχές επιχειρούν να πετύχουν την όσο το δυνατόν καλύτερη συνεργασία με την αλβανική αστυνομία, προκειμένου να συλληφθεί ο 45χρονος βιαστής, έρχονται στη δημοσιότητα νέες εικόνες από κάμερες που κατέγραψαν τη δράση του.

Ειδικότερα, το MEGA έφερε στο φως δύο νέα βίντεο που δείχνουν καρέ-καρέ τις κινήσεις του αλλοδαπού βιαστή από τη στιγμή που έκανε την επίθεση εναντίον της 24χρονης γυναίκας.

Στο βίντεο φαίνεται ο δράστης να προχωρά προς το όχημα της 24χρονης που είχε σταματήσει σε διασταύρωση στην Αγία Τριάδα Παλαιού Φαλήρου.

Διαβάστε επίσης: Τσελίκ: Επίθεση στην Ελλάδα για το μεταναστευτικό και η σύγκριση με το Ισλαμικό Κράτος

Χωρίς να έχει προηγηθεί τίποτα, αιφνιδιάζει την 24χρονη και με το αριστερό του χέρι ανοίγει την πόρτα και κάθεται στο πίσω κάθισμα, ακριβώς πίσω από την οδηγό του οχήματος.

Στην Αλβανία οι έρευνες

Ο 45χρονος κατάφερε να διαφύγει από την Ελλάδα, προτού οι αστυνομικές αρχές φτάσουν στην ταυτοποίησή του από το DNA που άφησε στο όχημα της 24χρονης.

Από τα ξημερώματα της 27ης Οκτωβρίου πέρασε με το αυτοκίνητό του τα σύνορα από την Κακαβιά και κατόπιν έφτασε στον Αυλώνα.

Ωστόσο, μια ημέρα μετά, από τις 29 Οκτωβρίου χάνονται τα ίχνη του, με τον 45χρονο να κλείνει το κινητό του και να μην χρησιμοποιεί social media.

Πλέον, οι αλβανικές αρχές εικάζουν ότι είτε κρύβεται σε κάποιο σπίτι στα Τίρανα ή έχει βρει καταφύγιο σε κάποια ορεινή περιοχή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ