Χαμός ανάμεσα σε Οικονόμου, Πορτοσάλτε για το Ολυμπιακός – ΑΕΚ: «Μας αδίκησε η διαιτησία» – «Λιώνω όταν ακούω ότι αδικηθήκατε» (vid)

Χαμός ανάμεσα σε Οικονόμου, Πορτοσάλτε για το Ολυμπιακός – ΑΕΚ: «Μας αδίκησε η διαιτησία» – «Λιώνω όταν ακούω ότι αδικηθήκατε» (vid)

Οι Δημήτρης Οικονόμου και Άρης Πορτοσάλτε είχαν έναν απίθανο διάλογο για το ντέρμπι Ολυμπιακός - ΑΕΚ

Ολυμπιακός και ΑΕΚ ήρθαν ισόπαλοι δίχως τέρματα (0-0) χθες Κυριακή (13/11) στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 13η αγωνιστική της Superleague.

Τροφή για κουβέντα και… πειράγματα έδωσε το χθεσινό ντέρμπι στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Σήμερα». Ο «ερυθρόλευκος» Δημήτρης Οικονόμου και ο «κιτρινόμαυρος» Άρης Πορτοσάλτε διασταύρωσαν τα ξίφη τους, με τον Άκη Παυλόπουλο να το απολαμβάνει ως πρωτοπόρος Παναθηναϊκός.

«Χαμογελάω γιατί είναι Δευτέρα, ξεκινάει η εβδομάδα, χαρούμενος που γύρισα στη δουλειά μου ευχαριστιέμαι που ο Οικονόμου δεν μπόρεσε να μου βάλει γκολ εχθές. Κλαίει λιγάκι είναι η αλήθεια», ανέφερε ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Μας αδίκησε η διαιτησία πρώτα από όλα. Μας ακύρωσε ένα γκολ, χάσαμε μαγικές ευκαιρίες…», απάντησε ο Δημήτρης Οικονόμου.

«Όταν ακούω ότι αδικήθηκε ο Ολυμπιακός από την διαιτησία… λιώνω, λιώνω! Μπορεί να συμβεί, αλλά λιώνω. Αδικία από την διαιτησία έχουν νιώσει άπαντες. Όταν διαμαρτύρεσαι για την διαιτησία μια γραφικότητα υπάρχει. Αλλά μεγαλώνει όταν διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός», ανταπάντησε ο Άρης Πορτοσάλτε.

Ο Δημήτρης Οικονόμου συνέχισε: «Κάτσε μην πάρουμε το πρωτάθλημα στο τέλος… Στο γήπεδο του Ολυμπιακού είδες τι γράφει απ΄ έξω; 47 πρωταθλήματα μόνοι μας!».

Τον τελευταίο λόγο είχε ο Άκης Παυλόπουλος, που του είπε: «Αρκεί να μην γράφει 48 με το που ξεκινάει η σεζόν. Να περιμένουμε να κυλήσει η σεζόν πρώτα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ