Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη να υποκύψουμε. Αδύναμη κυβέρνηση σημαίνει αδύναμη χώρα»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη να υποκύψουμε. Αδύναμη κυβέρνηση σημαίνει αδύναμη χώρα»

Ο κ. Μητσοτάκης, σε ομιλία του στην Πάτρα, τόνισε ότι η χώρα δεν έχει ανάγκη από χαλαρές ψήφους ή θολά μηνύματα.

«Οι Έλληνες προτιμούν μια καλή κυβέρνηση που κάνει και λάθη από μια λάθος κυβέρνηση. Συγκρίνουν και κρίνουν», ανέφερε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ομιλία του στην Πάτρα, τονίζοντας πως «επειδή δεν έχουν καταφέρει να καταθέσουν μία πρόταση, οι αντίπαλοί μας δηλητηριάζουν το πολιτικό κλίμα. Πότε καταγγέλλοντας δημοσκοπήσεις, πότε σπέρνοντας αμφιβολίες για τα αποτελέσματα των εκλογών».

Ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι ο τόπος εισέρχεται σε προεκλογική τροχιά εν μέσω ισάριθμων προκλήσεων: «Πρώτον, των εθνικών θεμάτων. Δεύτερη πρόκληση εκείνη της εσωτερικής ζωής, η παγκόσμια ακρίβεια επιχειρείται να εμφανιστεί από κάποιους ως εσωτερικό πρόβλημα. Και τέλος, είναι η ποιότητα του προεκλογικού κλίματος. Περιβάλλον στο οποίο συναντώνται οι άθλιες πρακτικές του ΣΥΡΙΖΑ, με τα σχέδια κάποιων εντός και εκτός συνόρων που θα επιθυμούσαν μια αγκυλωμένη κυβέρνηση».

Διαβάστε επίσης: Πολωνία: Ρώσος φαρσέρ που προσποιούταν τον Μακρόν μίλησε με τον πρόεδρο Ντούντα

«Στόχος μας η αυτοδύναμη Ελλάδα με πρώτο ρόλο στη ΝΔ»

«Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη να υποκύψουμε. Αδύναμη κυβέρνηση σημαίνει και αδύναμη χώρα. Δεν θα επιτρέψω σε καμία κομματική ή ιδιωτική σκοπιμότητα να απειλήσει τη σταθερότητα της χώρας», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Όπως είπε, η χώρα δεν έχει ανάγκη από χαλαρές ψήφους ή θολά μηνύματα: «Δεν πρέπει αποφάσεις μιας κυβέρνησης να χάνονται στους διαδρόμους παζαριών. Χρειαζόμαστε καθαρές λύσεις. Στόχος μας η αυτοδύναμη Ελλάδα με πρώτο ρόλο στη ΝΔ».

«Η αυτοδυναμία της ΝΔ είναι και εγγύηση για εθνική συνεργασία και για συστράτευση όσων πιστεύουν στον υπεύθυνο πατριωτισμό και στην ανάγκη για δραστικό εκσυγχρονισμό της χώρας», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Να μην πανηγυρίζουν στην Τουρκία για τις απειλές Τσίπρα στην Γαλλία»

Αναφερόμενος στην Τουρκία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι «απέναντι στους γείτονές μας παραμένουμε ψύχραιμοι και ειλικρινείς».

Και πρόσθεσε: «Θα συνιστούσα στους γείτονές μας να μην πανηγυρίζουν, επειδή ο κ. Τσίπρας απείλησε τον πρέσβη της Γαλλίας ότι θα καταργήσει την αμυντική συμφωνία. Αυτά δεν καταργούνται με ένα νόμο και ένα άρθρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ