Φοβερό ξύλο ανάμεσα σε Άγγλους οπαδούς μετά το ματς της Αγγλίας με το Ιράν (vid)

Φοβερό ξύλο ανάμεσα σε Άγγλους οπαδούς μετά το ματς της Αγγλίας με το Ιράν (vid)

Σε... αρένα μετατράπηκε ο δρόμος έξω από ένα μπαρ στο Έσεξ, με Άγγλους οπαδούς να ανταλλάζουν γρονθιές μετά τη νίκη της χώρας τους επί του Ιράν.

Το μπαρ «French Martini» που βρίσκεταισ το Έσεξ φιλοξενούσε αρκετούς φίλους του ποδοσφαίρου οι οποίοι θέλησαν να δουν την πρεμιέρα της Εθνικής του απέναντι στο Ιράν για το Μουντιάλ.

Μετά το ματς δύο άτομα πιάστηκαν στα χέρια για άσχετο με την μπάλα λόγο και έτσι ξεκίνησε ένας μεγάλος καυγάς. Οι περισσότεροι στον χώρο είχαν καταναλώσει αρκετή ποσότητα μπύρας και έτσι το πράγμα δεν άργησε να ξεφύγει αφού ενεπλάκησαν κι άλλοι πετώντας αντικείμενα και χτυπώντας όποιον έβρισκαν μπροστά τους.

«Δεν είχε σχέση με το ποδόσφαιρο, ήταν μια συνεχιζόμενη διαμάχη μεταξύ των πελατών, που δεν είχε καμία σχέση με το ποδόσφαιρο.Κλιμακώθηκε εξαιρετικά γρήγορα και απλά κατέστρεψε τη μέρα. Είμαστε συντετριμμένοι.

Η ατμόσφαιρα πριν από αυτό ήταν τρελή, είχαμε ξοδέψει πολλά χρήματα για την προετοιμασία του αγώνα της Αγγλίας, με προβολείς που είχαν τοποθετηθεί. Θέλαμε να το κάνουμε ένα γεγονός για όλους, και η μειοψηφία το κατέστρεψε αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ