Αυτοί είναι οι δράστες που λήστευαν καταστήματα και διακινούσαν ναρκωτικά στη Πολυτεχνειούπολη (pics)

Αυτοί είναι οι δράστες που λήστευαν καταστήματα και διακινούσαν ναρκωτικά στη Πολυτεχνειούπολη (pics)

Στη δημοσιότητα φωτογραφίες και ονόματα

Τα στοιχεία 14 ατόμων που διέπρατταν ένοπλες ληστείες σε καταστήματα και οικίες και διακινούσαν ναρκωτικές ουσίες στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, με ορμητήριο τις φοιτητικές εστίες της Πολυτεχνειούπολης του Ζωγράφου, έδωσε στη δημοσιότητα η ελληνική αστυνομία.

Πρόκειται για τις φωτογραφίες και τα ονόματα των 14ων, που υπήρξαν μέλη της συμμορίας του Ζωγράφου.

Διαβάστε επίσης: Κιβωτός της… πρόκλησης: 3.500 ευρώ για μεταξωτές κουρτίνες, επάργυρα αλατοπίπερα και στα «κακά» παιδιά χαλασμένο φαγητό

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικών Διατάξεων της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας καθώς και οι φωτογραφίες δεκατεσσάρων (14) ατόμων, οι οποίοι αποτελούν μέλη των τριών συμμοριών που διέπρατταν ένοπλες ληστείες σε καταστήματα και οικίες και διακινούσαν ναρκωτικές ουσίες στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, με ορμητήριο τις φοιτητικές εστίες της Πολυτεχνειούπολης του Ζωγράφου.

Δείτε εδώ τα ονόματα τους και τις φωτογραφίες τους.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τις σχετικές Εισαγγελικές Διατάξεις, αποσκοπεί στη διερεύνηση συμμετοχής τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις, στην περιέλευση πληροφοριών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ασύλληπτων μελών της οργάνωσης και στην προστασία του κοινωνικού συνόλου κάνοντας αντιληπτό τον τρόπο δράσης της εγκληματικής οργάνωσης προς τους πολίτες.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 210-8695537 ή 210-8695538 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι 18-04-2023, σύμφωνα με τις Εισαγγελικές Διατάξεις. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ