Μεταμοσχεύονται οι κερατοειδείς της Έμμας – Η οργισμένη επιστολή των γονιών της (vid)

Μεταμοσχεύονται οι κερατοειδείς της Έμμας – Η οργισμένη επιστολή των γονιών της (vid)

Η μητέρα της φοιτήτριας δηλώνει πως «εμείς σταματήσαμε να αναπνέουμε 22 Νοεμβρίου στις 1:20 το βράδυ. Έχω απίστευτο θυμό και πολύ μεγάλη απογοήτευση»

Μεταμοσχεύονται σήμερα, Δευτέρα, οι κερατοειδείς της Εμμανουέλας που εξέπνευσε μετά από τροχαίο στη Θεσσαλονίκη.

Η 21χρονη φοιτήτρια παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, ενώ διέσχιζε την οδό Εγνατία στο κέντρο της πόλης και μετά από νοσηλεία στο νοσοκομείο δεν τα κατάφερε, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της.

Η Εμμα είχε αποφασίσει πριν τον θάνατό της πως θέλει να δωρίσει τα όργανά της και οι γονείς της έκαναν την επιθυμία της πράξη. Σήμερα θα γίνει η μεταμόσχευση με τους κερατοειδείς που δώρισε η Εμμα και κάποιος θα δει το φως μέσα από τα μάτια της.

Οργισμένη επιστολή

Η μητέρα της φοιτήτριας δηλώνει στο STAR πως «εμείς σταματήσαμε να αναπνέουμε 22 Νοεμβρίου στις 1:20 το βράδυ. Έχω απίστευτο θυμό και πολύ μεγάλη απογοήτευση».

Παράλληλα, οι γονείς της φοιτήτριας αποφάσισαν να στείλουν επιστολή στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με ερωτήματα που τους βασανίζουν μετά την απώλεια του παιδιού τους.

Στην επιστολή, μεταξύ άλλων, ρωτούν: «Γιατί αυτός ενώ ήταν σεσημασμένος αλλοδαπός χωρίς άδεια παραμονής κυκλοφορούσε σε αυτή τη χώρα ελεύθερος; Γιατί ενώ είχε συλληφθεί είχε αφεθεί να συνεχίζει τη δράση του και δεν είχε απελαθεί; Γιατί ενώ το μάξιμουμ της ποινής που προβλέπει ο νόμος είναι περί τα 15 χρόνια θα εκτίσει μόνο το 1/3». «Οι νόμοι δεν είναι σωστοί. Δεν προστατεύονται οι πολίτες αυτής της χώρας. Κινδυνεύουμε ανά πάσα ώρα και στιγμή να χάσουμε τα παιδιά μας. Έχω και άλλο ένα παιδί που αυτή τη στιγμή τα φτερά του κοπήκανε. Αλλά αυτό το παιδί θέλω να ζήσει με ασφάλεια σ’ αυτή τη χώρα» πρόσθεσε η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας.

Η ίδια, μάλιστα, επικοινώνησε με τη μητέρα του άτυχου πολίστα Αδαμάντιου Μαντή που είχε χάσει τη ζωή του με αντίστοιχο τρόπο στη λεωφόρο Ποσειδώνος το 2019. Κατά πληροφορίες η μητέρα της 21χρονης Εμμανουέλας ευχαρίστησε τη μητέρα του Αδαμάντιου Μαντή λέγοντάς της πως αν δεν ήταν εκείνη να πιέσει ώστε να αυστηροποιηθεί η σχετική νομοθεσία, ο δολοφόνος της κόρης της δεν θα είχε προφυλακιστεί. «Ανεβαίνουμε τον ίδιο Γολογοθά. Μόνο εγώ μπορώ να την καταλάβω, μόνό αυτή μπορεί να με καταλάβει» δήλωσε χαρακτηριστικά η μητέρα του αδικοχαμένου πολίστα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ