Κρήτη: Αποσωληνώθηκε η 4χρονη που κινδύνευσε να πνιγεί με φυστίκι

Κρήτη: Αποσωληνώθηκε η 4χρονη που κινδύνευσε να πνιγεί με φυστίκι

Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση

Συγκρατημένη αισιοδοξία εκφράζουν οι γιατροί για την πορεία της υγείας της 4χρονης από τη Σαντορίνη, που κατάπιε φυστίκια με αποτέλεσμα ένα από αυτά να βρεθεί στον δεξιό της πνεύμονα και να κινδυνεύει να πνιγεί.

Το 4χρονο κοριτσάκι από την Σαντορίνη, αποσωληνώθηκε αν και εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

Διαβάστε επίσης: Δημοσκόπηση στην Τουρκία: Στα τάρταρα η δημοτικότητα Ερντογάν

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή διοικητή του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, Στυλιανό Κτενιαδάκη, ο οποίος μίλησε στο neakriti, «το 4χρονο κοριτσάκι αποσωληνώθηκε, ωστόσο η κατάστασή του παραμένει κρίσιμη».

Υπενθυμίζεται ότι το σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε την Τρίτη, 29 Νοεμβρίου όταν κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες για την αερομεταφορά του κοριτσιού από την Σαντορίνη στο Ηράκλειο. Το 4χρονο κοριτσάκι δυσκολευόταν να αναπνεύσει, μετά την κατάποση ξένου σώματος.

Άμεσα οι γιατροί στην Σαντορίνη κινητοποιήθηκαν και έκριναν επιβεβλημένη την μεταφορά του παιδιού σε νοσοκομείο του Ηρακλείου για την αντιμετώπιση του περιστατικού. Αφού μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ