Πέθανε ο 16χρονος Ρομά που πυροβολήθηκε από αστυνομικό

Πέθανε ο 16χρονος Ρομά που πυροβολήθηκε από αστυνομικό

Θρήνος για τον 16χρονο

Την τελευταία του πνοή άφησε o 16χρονος Ρομά ο οποίος είχε πυροβοληθεί στις 5 Δεκεμβρίου από αστυνομικό στην διάρκεια καταδίωξης.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο, σήμερα ο 16χρονος που νοσηλευόταν από τις 5 Δεκεμβρίου σε ΜΕΘ, παρά την υποστήριξη και τις άοκνες προσπάθειες του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού της ΜΕΘ,  απεβίωσε στις 10:10 π.μ.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου, το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό, αναφέρεται στην ανακοίνωση, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του δεκαεξάχρονου.

Ο 16χρονος νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες στη ΜΕΘ του νοσοκομείου ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν έδειχνε σημάδια βελτίωσης και όλοι ήλπιζαν σε ένα θαύμα.

Ο Κώστας Φραγκούλης έδινε από τις 5 Δεκεμβρίου οπότε και χτυπήθηκε από σφαίρα αστυνομικού στην διάρκεια καταδίωξης έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Το τραύμα ωστόσο από τη σφαίρα που τον χτύπησε στο κεφάλι, δεν άφηνε πολλά περιθώρια για ελπίδες.

Συγγενείς του 16χρονου δήλωναν μέχρι και χθες ότι οι γιατροί είχαν σταματήσει τη χορήγηση των φαρμάκων στον νεαρό, ώστε να εξετάσουν το ενδεχόμενο να αντιδράσει ο εγκέφαλος.

Θρήνος για τον 16χρονο

Η οικογένεια του 16χρονου βυθίστηκε σήμερα Τρίτη στο πένθος, μόλις έγινε γνωστό ότι ο γιος τους άφησε την τελευταία του πνοή στον νοσοκομείο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ