Εύα Καϊλή: Δεν υπάρχουν στοιχεία εις βάρος της, λέει ο δικηγόρος της

Εύα Καϊλή: Δεν υπάρχουν στοιχεία εις βάρος της, λέει ο δικηγόρος της

Μέχρι και τις 22 Δεκεμβρίου η Εύα Καϊλή θα παραμείνει στις φυλακές και τότε θα κριθεί η τύχη της.

Τους λόγους, για τους οποίους η Εύα Καϊλή δεν παρέστη, την Τετάρτη, στην ακροαματική διαδικασία, στις Βρυξέλλες αλλά και τον λόγο για τον οποίο ζήτησε και εν τέλει πήρε αναβολή στη απολογία της αποκάλυψε ο δικηγόρος της στην Ελλάδα, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο Star, ο δικηγόρος που εκπροσωπεί την ευρωβουλευτή στην Ελλάδα, είπε πως μέχρι και σήμερα γνώριζαν ότι οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι είχαν απεργία και έτσι δεν θα μπορούσε να γίνει η μεταγωγή της από τις φυλακές στα δικαστήρια.

«Ο λόγος που ζητήσαμε αναβολή ήταν ότι η κ. Καϊλή και οι συνήγοροί της, είχαν επίγνωση απεργιακής κινητοποίησης των σωφρονιστικών υπαλλήλων και δε θα γινόταν η μεταγωγή της. Ξαφνικά, μια – δυο ώρες πριν την έναρξη της διαδικασίας, της είπαν να τη μεταφέρουν στο δικαστήριο. Εμείς δεν το επιτρέψαμε, καθώς δεν υπήρξε νομική προετοιμασία», είπε ο κ. Δημητρακόπουλος.

Αβολη, αφού δεν γινόταν να απολογηθεί, χωρίς να έχει προετοιμαστεί. Έτσι, μέχρι και τις 22 Δεκεμβρίου η Εύα Καϊλή θα παραμείνει στις φυλακές και τότε θα κριθεί η τύχη της.

«Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για την Εύα Καϊλή»

Αναφερόμενος στην προφυλάκιση του συντρόφου της Εύας Καϊλή, Φραντσέσκο Τζόρτζι και μια ενδεχόμενη ανάλογη κατάληξη και για την εντολέα του, ο κ. Δημητρακόπουλος άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ