Γερμανία: Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν ταξιδεύετε στη Βόρεια Μακεδονία

Γερμανία: Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν ταξιδεύετε στη Βόρεια Μακεδονία

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών της Γερμανίας.

Το υπουργείο Εξωτερικών της Γερμανίας προειδοποίησε σήμερα τους Γερμανούς πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν ταξιδεύουν στη Βόρεια Μακεδονία, λόγω απειλών για βόμβες στην πρωτεύουσα Σκόπια.

Το υπουργείο Εξωτερικών της Γερμανίας συνιστά στους πολίτες της Γερμανίας να ενημερώνονται από αξιόπιστα τοπικά μέσα ενημέρωσης και από μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την τρέχουσα κατάσταση στη Βόρεια Μακεδονία και να ακολουθούν τις συστάσεις των τοπικών αρχών και των σωμάτων ασφαλείας.

Για τις απειλές για βόμβες στα Σκόπια

«Απειλές για βόμβες εναντίον δημόσιων ιδρυμάτων και εγκαταστάσεων καταγράφηκαν πρόσφατα στην πρωτεύουσα Σκόπια. Αρχικά στοχοποιήθηκαν σχολεία και δημόσια κτήρια, αλλά έκτοτε έχουν υπάρξει απειλές για τοποθέτηση βομβών και σε ξενοδοχεία και άλλα μη κυβερνητικά κτήρια. Τέλος, θεωρήθηκε απαραίτητη η εκκένωση στο διεθνές αεροδρόμιο των Σκοπίων, όπου χρειάστηκε να διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία» σημειώνεται στην προειδοποίηση αυτή του υπουργείου Εξωτερικών της Γερμανίας.

Η Βόρεια Μακεδονία δέχεται πολλές απειλές για βόμβες τους τελευταίους δύο μήνες, οι οποίες όλες έχουν αποδειχτεί ψευδείς. Μόλις χθες, απειλή για βόμβα έφθασε και στο αεροδρόμιο των Σκοπίων, το οποίο για προληπτικούς λόγους εκκενώθηκε και ανεστάλησαν οι πρωϊνές πτήσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ