Ζελένσκι στις ΗΠΑ: Απίστευτο σχόλιο Αμερικανού δημοσιογράφου

Ζελένσκι στις ΗΠΑ: Απίστευτο σχόλιο Αμερικανού δημοσιογράφου

«Ο ηγέτης μιας ξένης κυβέρνησης ντυμένος με ένα φούτερ μπαίνει στο Κογκρέσο και ζητάει λεφτά» ανέφερε ο δημοσιογράφος για την επίσκεψη Ζελένσκι στις ΗΠΑ.

Με δηκτικό τρόπο σχολίασε ένας Αμερικανός δημοσιογράφος την ιστορική επίσκεψη Ζελένσκι στις ΗΠΑ. «Ο Ζελένσκι έμοιαζε με μάνατζερ στριπτιζάδικου, έπρεπε να τον πετάξουν έξω», ανέφερε ο δημοσιογράφος, με αφορμή το ντύσιμο του ηγέτη της χώρας.

Ο λόγος για τον Τάκερ Κάρλσον, σχολιαστή του Fox News, o οποίος σχολίασε την στάση και τις ενδυματολογικές επιλογές του, ενώ τον συνέκρινε με τον Αμερικανό επιχειρηματία Σαμ Μπάνκμαν Φριντ που χρεοκόπησε και συνελήφθη.

Η σύγκριση με τον Mr FTX

«Τα μίντια, το Κογκρέσο, ο Λευκός Οίκος αγαπάνε αυτό τον περίεργο μικρό τύπο, που τον λένε Σαμ Μπάνκμαν Φριντ. Τον θυμάστε; Κατά κάποιο τρόπο τον θυμήθηκα, όταν ο πρόεδρος της Ουκρανίας έφτασε στο Λευκό Οίκο ντυμένος σαν μάνατζερ στριπτιζάδικου και άρχισε να ζητάει χρήματα!

Παραδόξως κανείς δεν τον πέταξε έξω! Αντίθετα, όλοι έκαναν αυτό που ήθελε», τόνισε ο Αμερικανός δημοσιογράφος για την εμφάνιση του προέδρου της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ